2777
2789
عنوان

"بی بی گل"

| مشاهده متن کامل بحث + 60449 بازدید | 1067 پست
محشرن عزیزم .من با بچه مو میخوابونم شبها که راحت بتونم داستانهاتو بخونم.مطمئنم یه روزی نویسنده مشهور ...

لطف داری😍🤗😍😘😘😘😘

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
لطف داری😍🤗😍😘😘😘😘

تومحشرییییی. ماشاا...به قلمت هنرمند👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خیلی قلمت شیواست من امروز مهمون دارم مثلا دیشب بیدار موندم خونه تکونی رو تموم کنم صبح فقط غذامو بزارم که نشستم وز داستان اول  خوندم از ساعت ۲ تا الان که ۶ و نیمه ساعت از دستم در رفت لطفا اگه قسمت جدید گزاشتی منم لایک کن

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

سلام ارامش جون یعنی واقعا مهدی میخواسته بی بی گل رو اذیت کنه یا نامه کار مامان مهدی بوده؟خیلی اعصابم خورد شد از نامردی مهدی😡😡😡.

بدن بی بی گل خوب شداز داروها؟

راستی اون دختر ۱۲ساله هه رو به پسر عموش دادن یا مسر خاله اش😀😀😀

ارامش جون زندگی نازگل خیلی قشنگتر وپرهیجانتر تعریف کردی گلم.بنظرم بهترین داستان از نازگل.

سلام ارامش جون یعنی واقعا مهدی میخواسته بی بی گل رو اذیت کنه یا نامه کار مامان مهدی بوده؟خیلی اعصابم ...

عزیزم مهدی اول می خواست بی بی گل رو عاشق کنه و ازش انتقام بگیره....ولی واقعا عاشقش شد....داروهم مدامی که ازش استفاده میشد زخم ایجاد میکرد و اگر استفاده ازش قطع بشه..دیگه اثرش هم کم میشه....اون پسرم چون دوتا خواهر با دوتا برادر ازدواج کردن...اون پسر هم پسر خالش میشد و هم پسرعموش😍😍😍😍😍

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
عزیزم خیلی قلمت شیواست من امروز مهمون دارم مثلا دیشب بیدار موندم خونه تکونی رو تموم کنم صبح فقط غذام ...

وای گلم...مرسی😍😍😍😍

هروقت گذاشتی منم بلایک‌😍😍

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
به محض ورود همه دست از کار میکشن و میان بیرون و به بی بی گل نگاه میکنن...سکوت بدی ایجاد میشه ..یکی ب ...

یعنی پسره که فوت کرده بره دختر عروس بزرگی رو بگیره؟ مگه عموش نمیشده؟؟؟؟؟

یعنی پسره که فوت کرده بره دختر عروس بزرگی رو بگیره؟ مگه عموش نمیشده؟؟؟؟؟

نه این پسره میخواست با دختر عروس بزرگ ازدواج کنه....یعنی بچه دوتا برادر می خواست با هم ازدواج کنن..یعنی با پسره با دختر عموش  می خواست ازدواج کنه