2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

606 بازدید | 12 پست

خانم های مازندرانی کجا برم برای عکس رنگی رحم‌ که دردش کم باشه و کارشون خوب باشه؟ استرس دارم لطفا راهنمایی کنید.ساری بابل امل هر جااا خوبه و مطمئنید بگید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم فردا میرم عکس رنگی.خدا کنه واسم درد نداشته باشه.ایقد ک گفتین درد داره

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

من ک کلی دادو بیداد کردم از درد  بهم اب میدان اودم بیرون ک دیدم کلی مرد بیرون نشسته همه هاج و‌واج منو‌نگاه میکردن.

اگه لولت مثل من تنگ باشع دردش زیاده اگه ک تنگ نباشه عادیه مثل درد پری

مغزهای بسته ،دهانهایشان همواره باز است
شما رفتی؟ چطور بود

اره وای ایقد درد کشیدم مردم و زنده شدم.گفت سمپ چپ رحمت چسبندگی داره حالا نمیدونم با عکس برطرف شده یا ن

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
اره وای ایقد درد کشیدم مردم و زنده شدم.گفت سمپ چپ رحمت چسبندگی داره حالا نمیدونم با عکس برطرف شده یا ...

وااای.چن دقیقه دردت طول کشید؟ اون لوله نازکه رو خواستن بزارن تو بدنت درد داشتی؟ من اپلیکاتور واسه قازچی شدن باید استفاده کنم اما نمیتونم اینقدر برام سخته.چه برسه این لوله انگار همه جای بدنم تیر میکشه اگه یه چیز نازک وارد بدنم کنن.بعدش چی شد؟ میشه توضیح بدی

وااای.چن دقیقه دردت طول کشید؟ اون لوله نازکه رو خواستن بزارن تو بدنت درد داشتی؟ من اپلیکاتور واسه قا ...

خود دستگاه ک درد انچنانی نداره.ولی موادی ک تزریق میمرد شدید درد داشت.واسه من ۶بار تزریق کرد.هر بار تزریق میکرد بعد عکس میگرفت میرفت نگا میکرد میگفت دوباره باید تزریق کنم.بخدا مرگو با چشا خودم دیدم.البته چند تا از دوستام ک رفتن عکس رنگی ایجوری درد نکشیدن چون گفتن فقط یبار تزریق کرد و عکس گرفت.ولی واسه من ۶بار احتمالا هم لوله هام بسته بود هم چسبندگی داشتم

خود دستگاه ک درد انچنانی نداره.ولی موادی ک تزریق میمرد شدید درد داشت.واسه من ۶بار تزریق کرد.هر بار ت ...

بعده عکی رنگی لوله ها باز میشه و احتمال بارداری میره بالا؟ پس من با بیهوشی انجام میدم.البته من به خاطر کیست اندومتریوزم خیلی درد پریودی هام وحشتناکه ولی میدونم بازم طاقت ندارم

بعده عکی رنگی لوله ها باز میشه و احتمال بارداری میره بالا؟ پس من با بیهوشی انجام میدم.البته من به خا ...

نمیدونم اگه باز نشه با عمل باید بازشه.اره احتنالا واسه شما قابل تحمل باشه اخه من پریودیام اصلا درد نداره یعنی پریود ک میشم اصلا متوجه نمیشم.الانم چوت بسته بودن خیلی درد کشیدم وگرنه اگه باز بودن دردی نداشت.ولی دردش قابل تحمله.من یکم داد زدم😂😂😂البته همزمان ک موادو میخواست تزریق کنه بلند صلوات میفرستادم.اگه جایی با بیهوشی انجام میده حتما برو