2777
2789
اسمی رو واسه بچت انتخاب کن که وقتی صداش میزنی لذت ببری ، من دقیقا این حس رو نسبت به این اسم دارم‌و ص ...

دقیقا کیف میکنم از صدازدنش ، یه حسی بهم میگه این لذت بهش منتقل میشه، چون از چهارماهگی صداش زدم باعشق

واقعا سخته توضیح بدی واسه تک تک ادما، بخدا من اجازه نمیدمم به خودم اسم بچه کسیومسخره کنم😔

بنظرم رو تصمیمت مصمم باش تا دنیا هم میاد اسمش رو بکسی نگوتا نظر ندن 

ادم مسخره و بیفرهنگ همه جا هست برما دیگه خدا تو این مورد فراوانی نعمت داد😄 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم رو تصمیمت مصمم باش تا دنیا هم میاد اسمش رو بکسی نگوتا نظر ندن  ادم مسخره و بیفرهنگ همه ج ...

من از همون چهارماهگی تا دوروز دیگه که داره دنیاد میاد به همه گفتم😂 به خیال خودم که عادی بشه، ولی نشد ، 

دقیقا کیف میکنم از صدازدنش ، یه حسی بهم میگه این لذت بهش منتقل میشه، چون از چهارماهگی صداش زدم باعشق

پس شک‌نکن به انتخابت . ایشاالله که نامدار باشه 😍😍😍😘😘

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
من خیلی این اسمو دوست داشتم اما خب انتخابم نویان شد سر بیسوادی اطرافیانم  بسلامتی دنیا بیاد ار ...

چه جالب سلیقه هامون مشترکه، من نویان هم دوس داشتم😀 خیلی قشنگه ، ممنونم