2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دوستم اسمش ارمیاست و دختره 😐✌🏻

الان جدیدا دیگه ثبت احوال قبول نمیکنه

وگرنه یه خواننده زن هم داریم ارمیاست

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
الان جدیدا دیگه ثبت احوال قبول نمیکنه وگرنه یه خواننده زن هم داریم ارمیاست

اره

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

خداروشکر، موردعلاقه یکی بود، به من خیلی حرفامیزنن

من خاستم اسم پسرمو بزارم ارمیا هم زیباست هم با معنی 

اینکه میگن اسم دخترم هست از اشتباه دیگرانه که اسم دخترشون رو گزاشتن ارمیا 😊 من چون حوصله توضیح و دعوا با فامیل نداشتم نزاشتم 

من دوستم اسمش ارمیاست و دختره 😐✌🏻

از این موارد داریم که اسم پسر روی دختر گذاشتن یا بالعکس

مثلاً مهرنوش تو شاهنامه اسم پسره، ولی روی دختر گذاشتن. یا بعضی قدیمی‌ها اسم فرخ روی زن می‌ذاشتن. یه خانم به اسم نیما می‌شناسم بیشتر از ۴۰ سال‌اشه و خارج زندگی می‌کنه. یه آقای ۳۰ سال به بالا به اسم مهرسا هم دیدم

اسامی اکرم و اعظم هم که تو عربی مذکر هستن ولی تو ایران به اشتباه روی دخترها گذاشتن

من خاستم اسم پسرمو بزارم ارمیا هم زیباست هم با معنی  اینکه میگن اسم دخترم هست از اشتباه دیگران ...

واقعا سخته توضیح بدی واسه تک تک ادما، بخدا من اجازه نمیدمم به خودم اسم بچه کسیومسخره کنم😔

خداروشکر، موردعلاقه یکی بود، به من خیلی حرفامیزنن

اسمی رو واسه بچت انتخاب کن که وقتی صداش میزنی لذت ببری ، من دقیقا این حس رو نسبت به این اسم دارم‌و صدا زدنش واسم لذت بخشه حالا هرکس هرچی‌میخواد بگه چون سلیقه ها باهم‌متفاوته ، مگه همه یه رنگ‌رو دوست دارن؟ یا یه غذارو ؟؟؟

پس اسمم خیلی سلیقه ایه .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...