2777
2789

این مدلی مشکی ولی دکمه مخفی میخوره حالا نگین مشکی گرفتم یکم روش کار کنم یه شلوار طوسی دادم دوخت ولی خوب نشده نمیدونم چه شلواری باهاش ست کنم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلوچ من یه بار رفتم جالب نبود که.امسال کاراش خوبه؟؟

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
این مدلی مشکی ولی دکمه مخفی میخوره حالا نگین مشکی گرفتم یکم روش کار کنم یه شلوار طوسی دادم دوخت ولی ...

با رنگ مشکی همه چی میشه ست کرد شلوار کرمی هم خوبه 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
این مدلی مشکی ولی دکمه مخفی میخوره حالا نگین مشکی گرفتم یکم روش کار کنم یه شلوار طوسی دادم دوخت ولی ...

شلوار جين باهاش بپوش شال هم هر رنگي بخواي باهاش ست ميشه از محاسن مانتو مشكيه،اگر كيفت و كفشت مشكي نيس شالت رو با اونا ست كن ولي اگر اونا هم مشكي هستن هر روسري و شالي بخواي با مشكي ميتوني بپوشي كه به نظرم شاد بخر

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً

لباس مشکی کلن با سبز خیلی جالب میشه اونم ن هر سبزی ،فقط سبزای تیره اگرپوستت سفیده قرمزم بد نیس،بنفشم میتونی امتحان کنی ولی پیشنهاد من سبزه

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)