bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان بانک کارگشایی 149 بازدید | 7 پست سلام دوستانهر کسی اطلاع داره ک چجوریه بفرما لطفاچقد طلا بذاریم چقد وام میدنسود و باز پرداختش چجوریه؟ادرسش کجاسچ ساعتی برمچقد طول میکشه وام و بدن و......؟؟؟؟ممنونم بابت پاسخ هاتون یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1397/12/10 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 فکر نمیکنم مبلغ زیادی بدن توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 به ازای ۷۲ گرم یک میلیون میدن:میزان تسهیلات قرض الحسنه بانک کارگشایی برای هر نفر حداکثر دو فقره سند ۱۰ میلیون ریالی در ازای ترهین ۷۲ گرم طلا در هر قرارداد توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 به ازای ۷۲ گرم یک میلیون میدن: میزان تسهیلات قرض الحسنه بانک کارگشایی برای هر نفر حداکثر دو فقره س ... پس ب قیمت طلا نمیدن یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 ولی برا امنیت خوبه یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 پس ب قیمت طلا نمیدن اینو تو نت سرچ کردم اورد، دیگه نمی دونمولی چند سال پیشا هم مامانم حدود ۱۰۰ کرم فکنم گذاشت، ۳۰۰ دادن بهش توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب