2777
2789
عنوان

علائمش چیه

136 بازدید | 15 پست

سلام.

دوستان علائم مردن جنین چیه؟

دوستانی که تجربه داشتن خواهشن بگن

من شبا ناآگاهانه رو شکمم میخوابم.دوماهه هستم.آیا مشکل جدی پیش میاد برا جنین.کمک کنین چون خواب برام پر از استرس شده

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا هفته 12 رحم تو لگن

جنین مرده هم علائم نداره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نترس بچه ای که بخواد بمیره ، اگه استراحت مطلق کنی هم میمیره اونی هم که نخواد بمیره گونی صد کیلویی هم بلند کنی هیچیش نمیشه

جاری من پنج شیش ماهش بود چرخ خیاطی قدیمی رو بلند می کرد و می برد اینور و اونور ماشالا بچه های صحیح و سالم 

اون یکی جاریم یک قدم هم تکون نمی خورد و بشقابشم از سر میز بلند نمی کرد همش سقط داشت 

مردن و موندنش دست خداست 

باید رعایت کنی اما بدون که استرس خودش بدترین عامل سقطه

دورت بالش بچین که شبا نتونی رو شکم برگردی یا باشت بارداری از کالا پزشکی بخر

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
مهم ترینش خون ریزی و درد شدیده. حالا چیزی ننیشه بعدا که بزرگتر شد اصلا بخایم نمیتونی روشکم بخوابی.ی ...

اخه دوستان بالا میگن علائم نداره نگران شدم.

درد و خونریزی هیچی ندارم.ولی علائم بارداری مثل حالت تهوع و بیحالی و اینارو دارم.چند روز دیگه وقت دکترمه قراره صدا قلبشو بشنوم اصلا میترسم.

نترس بچه ای که بخواد بمیره ، اگه استراحت مطلق کنی هم میمیره اونی هم که نخواد بمیره گونی صد کیلویی هم ...

علائمش چی بود وقتی بچه مرد؟

چه منفی بافی بابا هیچی نمیشه هرچقدر شکمت بزرگتر بشه رو شکم خوابیدن سختتر بعلاوه خطرناکتر میشه سعی کن ...

بچه اولمه و بی تجربه.تو دوران قبل بارداری رو سینه میخوابیدم عادت بدی شده.

بچه اولمه و بی تجربه.تو دوران قبل بارداری رو سینه میخوابیدم عادت بدی شده.

زنداییم مثل شما بود عادت کرده بود بعد ماههای اخر اصلا نتونست بخوابه چون نمیتونست روشکم بخوابه شما از الان تمرین کن به پهلو بخوابی

علائمش چی بود وقتی بچه مرد؟

درد شدید 

نگران نباش بچه به این راحتی نمی میره

اگه تو سونو بهت گفته باشه که وضعیت جنین خطرناکه باید بترسی و مراقب باشی 

اگه گفته طبیعیه استرس نده به خودت

اگرم بیفته باز حامله میشی پس اصلا منفی فکر نکن

زنداییم مثل شما بود عادت کرده بود بعد ماههای اخر اصلا نتونست بخوابه چون نمیتونست روشکم بخوابه شما از ...

ماههای اخر خود به خود اونجوری میشه.پس اولاش مشکل پیدا نکرد نینیش؟

درد شدید  نگران نباش بچه به این راحتی نمی میره اگه تو سونو بهت گفته باشه که وضعیت جنین خطرناک ...

به من گفته کوهنوردی هم میتونی بری حتی وزنه برداری😐😄

ینی نگران نباشم