2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنگ بدنت پایینه حتما 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

اول بايد آزمايش بدي مشخص شه دليلش چيه 

مشكل هورمونيه يا تيروئيد يا كنبود ويتاميني چيزي 

اينجوري نميشه گفت 

و اينكه ازمايش براي ريزش مو فرق داره 

مثلا اگه چند ماه قبل برا مورد ديگه اي دادي خيلي مشخص نيست

من بهـترينِ خودمم ❤️
منم همینطور، الان دارن دو هفته ای یبار حنا میذارم رو موهام، خیلی بهتر شده و راضی ام

میشه دستورشو بگی؟ چجوری میزاری روموهات که رنگ نگیره؟  من کیست دارم خیلی موهام میریزه، محلول شیوانا رو میزدم خیلی خوب بود ولی از وقتی کیست آوردم دوباره فرق سرم باز شده و کچل تر شدم 😣،، یعنی حنا موثره واس من؟؟

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
میشه دستورشو بگی؟ چجوری میزاری روموهات که رنگ نگیره؟  من کیست دارم خیلی موهام میریزه، محلول شیو ...

منم خیلی خیلی جلوی موهام می‌ریخت. 

حنا رو با آب قاطی میکنم ک کامل شل بشه. بعد میذارم یک ساعت میمونه و بعد شامپوش میکنم تو سرم و یک ساعت میذارم بمونه و گلاستیک میکشم سرم. و بعدش آبکش میکنم شامپو نمیزنم، امتحان کن ضرر نداره عزیزم 

منم خیلی خیلی جلوی موهام می‌ریخت.  حنا رو با آب قاطی میکنم ک کامل شل بشه. بعد میذارم یک ساعت م ...

منظورت این که حناي مخلوط با اب رو یکساعت میزاری رو.موهات بعد با شامپو.میشوری،، دوباره یکساعت دیگه میزاری رو موهات، پلاستیکم میکشی به موهات بعد فقط آبکشی میکنی،،درسته؟؟؟ 

حناي معمولی یا بی رنگ؟؟ موهات رنگ نمیگیره؟؟

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
منظورت این که حناي مخلوط با اب رو یکساعت میزاری رو.موهات بعد با شامپو.میشوری،، دوباره یکساعت دیگه می ...

نه عزیزم، همون حنا رو ک با آب مخلوط کردی و گذاشتی یکساعت مونده رو میزنی ب موهات و یکساعت میذاری رو سرت بمونه، و وقتی ک موهاتو ابکشی کردی دیگه شامپو نزن. من چون موهام مشکیه نه رنگ نمیگیره  ، من از حنای معمولی استفاده میکنم و چون توش آبلیمو میریزم، باعث میشه مو رنگ نگیره. 

نه عزیزم، همون حنا رو ک با آب مخلوط کردی و گذاشتی یکساعت مونده رو میزنی ب موهات و یکساعت میذاری رو س ...

اهان،،الان فهمیدم چی شد/ حتما  امتحان میکنم

ممنون،لطف کردی دوست عزیز 🌹😘