2777
2789
عنوان

لطفا همه بیان 🙏🏻🙏🏻

92 بازدید | 18 پست

منوشوهرم اولین عید زندگی مشترکمونه

ازقضا مادربزرگش ک بزرگش کرده ازبچگی وحکم مادرشو داره دوروز قبل ازعید پارسال فوت کرده

حالا بحثمون شده ک اقا میگه امسال عید نمیگیریم تحویل سالم مبریم سرخاکش همه(عمه هاش و خواهرش وغیره..) قراره برن سرخاک اونجاسالو تحویل کنن

من میگمش اولین عیدمونه میخوام کنارهم باشیم بعدش سریع میپوشیم میریم سرخاک 

میگه نه

اگ هم نمبخوای خودم فقط میرم

نظرتون اینک حق باکیه؟ من چ عکس العملی داشنه باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🔻مسابقه بین #کوچولوهای_زیبا🌹

🔰 نام : سلنا نوری نیا

جوایز👇

🌟نفر1⃣ #1_میلیون_ریال🌟

🌟نفر2⃣ #500_هزار_ریال🌟

🌟نفر3⃣ #250_هزار_ریال🌟

🔰برای لایک کردن کوچولوی خود #وارد کانال شوید و روی اسم کوچولوتون بزنید تا لایک براش ثبت بشه🔻

https://t.me/joinchat/AAAAAE2_MiRwiulFqvLfrg

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما

اولا گناه برید سر خاک  دوما شما نباید باهاش یکی بدو کنی باید با منطق زبون خوش باهاش حرف بزنی من خودم یه ساله ازدواج کردم مادرمم تازه سالگردش تموم شد ۴۰سالش بود خدا بیامرزدش دنیامم مادرم بود ولی نه با تلخ کردن زندگی از خودم از زنم بر میگرده نه با غصه  ولی  همسرم چون  میدونه خیلی مادرمو دوست داشتم  کلا تصمیم گرفتیم هیچوقت عروسی نریم ولی منم از یه طرف دیگ واسش جبران میکنم توهم سعی کن با منطق باهاش حرف بزنی حل میشه

الان تو امپاسیم 

گلم همراهیش کن،خودت میگی بزرگش کرده،با این هم دردی و هم دلی هاس که زندگی محکم میشه،نه که هرکس ساز خودشو بزنه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
الان تو امپاسیم 

بیین مادربزرگش حکم مادرشو داره تر و خشکش کرده تو غم و شادیاش بوده خوشحالش کرده ناراحتش کرده کلیات اون وابستش بوده و براش احترام قائله

و از نظر تو اولین عیدتون سر قبر نباشه بهتره

ولی ارزش دادن به شوهرت کار بهتریه چون اول زندگی به خاطر موضوعای الکی نباید همو برنجونین