2777
2789
عنوان

پدرشوهرعوضی

321 بازدید | 19 پست

بچه ها من طبقه بالای مادرشوهرم اینا زندگی میکنم..یه پسرچهارساله فوق العاده شیطون دارم..که خانواده شوهرم ادعاشون میشه که پسرمو خیلی دوست دارن..واینکه نوه بهشون وابستگی داشته باشه  باعث افتخارشونه. هر کاری میکنن که پسرم بهشون عادت کنه.بهش شکلات میدن. نقل و قند وپفک میدن خب مسلما بچه ۴ساله خیلی به اینجورچیزا علاقه نشون میده که دراخربگن که اره مارو بیشتر دوست داره که تاحدودی هم واقعا پسرم هم دوستشون داره و درهفته یکی دو وعده که پایینیم کلا زبون من مو درمیاره که بابا از این آت آشغالا ندین به بچه...حالا اینا به کنار..امروز من تو اشپزخانه بودم پسرم مشغول دیدن تی وی..یه لحظه غافل شدم این شیطون درو باز میکنه بدو بدو میره پایین.. تا میرسه پایین میپره رو مبلا همه چراغای خونه رو روشن میکنه..من تا فهمیدم نیست رفتم بیارمش که تا درو باز کردم دیدم پدرشوهرم بلندشده با اخمای توهم دنبال پسرم دستشم برده بالا بزنتش با داد گفت بیا برو بالا...تا منو دید دستشو انداخت سریع حرف رو عوض کرد و شوهرمو پرسید..مادرشوهرمم با خنده میخاست ماستمالی کنه..من حرفی نزدم پسرمم اوردم بالا..اما اون لحظه ندونستم چطوری بهشون بفهمونم که فهمیدم میخاست چکار کنه..جالب اینجاس‌ که هرشب زنگ میزنن نومونو بفرس پایین..جایی میخای بری نبرش بذار پیش ما بمونه..حالا به نظر شما این سری  اگه خاستن پسرم پیششون بمونه چطور بهشون بفهمونم که راضی نیستم یه دیقه پسرم دور ازچشمم پیششون باشه...جوابای دندون شکن لطفا🖐🖐🖐😜😜😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس نباش .اگ بچه دست بلند کردن پسرت خبر داد بهشون تذکر جدی بده. اینجوری قضاوت نکن

بخدا از صبح همش فکر میکنم شاید اشتباه میکنم..اما اون حالت پدرشوهرمم و لحن و دادش میگن که درست دیدم

اصلا نیازی به شکستن دندون نیست ، هر جا میری پسرتو ببر 

پسرت به زودی متوجه دوروییشون میشه و الان هم به خاطر خوراکی دوستشون داره ، خودت با محبت و رفتار خوش چیزی که به خاطرش میره سمت اونا در اختیارش بذار . جوری توی خونه رفتار کن و باهاش بازی کن که اصلا دلش نخواد بره پیششون و با خودت بره و برگرده ، بچه باید کنار والدینش بهش خیلی خوش بگذره ، از بازی کردن و کنار هم کارتون دیدن و پارک  رفتن هیچ وقت غافل نشو .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 

بگو بدون بچهم بهم خوش نمیگدره باید همراهم باشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.