2777
2789
عنوان

مامانا خیلییییی مهمه خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست
کدوم خانوم ؟  ن دگ‌من ک‌نمیخام بدم من فقط دوبار دادم یعنی فقط دو شب دادم

همین خانومی که ما بردیم متخصصه هر مشکلی بچت داشته باشه دارو گیاهی میده من خودمم واسه مشکل خودم هم رفتم پیشش هم خدا رو شکر معجزه شد

ن دگ‌اصلا نمیدم ترسیدم 

منم  یه  دوره  دادم  دیدم  بچم  با  این  که  بچه  ساکتی  بود  هی  جیغ  میزد  گریه  میکرد  اصلا  مونده  بودم  این  بچه  چرا اینطوری  شده  ولی  خوب  واقعا  اشتهاشم  خیلی  خوب  شده  بود  بعد  رفتم  دوره  دوم  رو  بگیرم  دکتر  داروخونه  گفت  از  مضراتش  منم  رفتم  از  یه دکتر  کودکان  دیگه  پرسیدم  ایشونم  تایید  کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيز دلم شير خودتو ميدي ٤وعده غذايي چي ميدي ميوه ب موقعه ميدي در روز اب ميدي بچه مثل گل ميمونه

اره عزیزم شیر خودمو میدم 

صب بهش فرنی میدم 

ظهر انواع سوپ 

میوه پرتقال میدم دستش ی ذره میخوره 

بعد از ظهر بهش بیسکوت با شیر میدم یا تخم بلدرچین 

شب بهش دباره سوپ میدم یا اش حبوبات ب همراه یکی دو لقمه از غذای سفرا اگ برجو خورشت یا کتلت باشه

شب هم دباره یا فرنی میدم یا پوره ی سیبزمینه 

در کل روزی ۵ وعده بهش غذا میدم 

ولی این دو روز ک تصلا لب ب هیچی نزد تب هم داشت ک ب دکتر گفتم اینجوری شده دو روزه وتس همون اشتها اور داد وتلا خکب میخورد 

عزيز دلم شير خودتو ميدي ٤وعده غذايي چي ميدي ميوه ب موقعه ميدي در روز اب ميدي بچه مثل گل ميمونه

اب میوه هم اب لیمو شیرین‌میخوره 

عاشق اب هم هست تازگیا یاد گرفته خودش با لیوان‌میخوره 

سوپ هم ۳ تا ملاقه ی کوچیک‌میخوره میشه نصف سوپ خوری تقریبا

مطبش کجاست ؟  متخصص اطفاله؟

پزشک سنتیه همه چیز ار طرف استادشون تهران میاد ارم داره سنتی و گیاهیه مطبش هم دزفوله خواستی چیزا رو برات پست می کنه راهکار ها و پرهیزات رو هم بهت رایگان میده 

۰۹۳۵۹۹۰۷۵۵۱