2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ماه پیش 12. ام پاک شدم الان بی بیم مثبته هفته چندم میشم بچه ها لطفا

فکر کنم هفته۴

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
یعنی تو هفته چهار هستم .؟؟؟؟یا تموم کردم؟؟؟ بجه ها من خیلی خوابالو هستم به نظرتون دختره یا پسر

ببین تو همین سایت تو قسمت نی نی سایت من برو

تاریخ پریت رو بزن دقیق بهت نشون میده .فکر میکنم تو هفته ۴باشی

خوالپبالو بودن هم طبیعیه اوایل اکثرا همینطور میشن بخاطر نوسانات هورمونهاست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
یعنی تو هفته چهار هستم .؟؟؟؟یا تموم کردم؟؟؟ بجه ها من خیلی خوابالو هستم به نظرتون دختره یا پسر

من 3 ماه اول فوق العاده خواب الو بودم انگار داروی خواب اور بهم میزنن  ،الان که 14 هفته ام دیگه عادی شدم،دختره 

ولی سر دختر اولم اصلا خواب الو نبودم

خدایا شکرت...
مبارک باشه از ماه چندم جنسیت بچه مشخص میشه

دیگه انومالی قطعی معلوم میشه.معمولا ۱۸ تا۲۲ هفته میرن

میشه ماه چهارم