2777
2789
عنوان

رفع جای جوش

211 بازدید | 13 پست

سلام عشقا..من بلاخره یه روش عالی برای رفع جای جوش پیداکردم. خب من بیست سالمه خیلی جوش میزنم و جاش میمونه پر صورتم جای لکه ی جوش و خود جوش بود تا اینکه یه روش عالی پیدا کردم.

کرم زینک اکساید..عالیه. من از لایه بردار اوریاژ هم استفاده کردم ولی به خوبی این نبود. شب به صورتم میزنم تا صبح بعد با صابون تی تری دیترون میشورم. الان درعرض ده روز جوشام ازبین رفتن و جای جوشام  بحدی کمرنگ شدن که فکرکنم تا عید صورتم مثل آینه بشه. حتما استفاده کنید که نتیجه بگیرین ولی باید مثلا یک ماه مدام و پشت سر هم استفاده بشه.

البته اینم بگم قبلا برلی چندتا خال صورتم لیزر کردم دکتر همین پماد رو تجویز کرد زدم اصلا اثری از جای لیزرام نموند. بعضیا هم میگن برای جلوگیری از بوی بد عرق خوبه ولی نه چون خیلیا آسیب دیدن چون به غددلنفاوی زیربغل آسیب میزنه. شماها تاحالا استفاده کردین؟نظرتون چیه؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه پوست هرکس فرق داره نمیشه ریسک کرد...

آره گلم درسته ولی من این پماد روی همه کسایی که پیشنهاد دادم جواب مثبت داده..توی همه پیجای بیوتی بلاگراهم این پماد پیشنهادشده که هزاران نفر هم راضی بودن 

همین که بعنوان ضدافتابم استفاده میشه؟ صورتم خیلی سفید میکنه وقتی میزنی؟،شبیه سفید کننده س؟

بعنوان ضدآفتاب نباید استفاده بشه چون برای اینکه جلوی اشعه ی مضر آفتابو بگیره باید یه لایه ضخیم بزنی که در اونصورت شبیه روح میشی اگرم کم بزنی اثر ضدآفتابو نداره عزیزم

آره گلم درسته ولی من این پماد روی همه کسایی که پیشنهاد دادم جواب مثبت داده..توی همه پیجای بیوتی بلاگ ...

اره منم میزدم البته کرمش که تو سایت مریسا گلی تعریفش رو میکرد خوب بود لکام کمرنگ شد ولی هنوزم خیلی هست

من ذو سال برای زیر بغلم استفاده میکردم عالی بوذ ، ولی نمیدونم چزا یک دفعگی یه غده زیر بغلم در اومد ب ...

بخاطر همین غدده که میگن استفاده نکنین برای زیربغل

اره منم میزدم البته کرمش که تو سایت مریسا گلی تعریفش رو میکرد خوب بود لکام کمرنگ شد ولی هنوزم خیلی ه ...

کاش تمدیدش میکردی..برای منی که هیچی روم اثرنداره این عالی بود برام

بچه ها یه سوال دارم؟؟؟؟من بخاطر جوشای صورتم  رفتم دکتر  پیش دکتر امیر سلیمانی. بهم همین راکوتانو چندتا کرم موضعی مثل کلیندامایسین داده بعد الان صورتم پوسته داده که وقتی دست به صورتم میزنم اونا کنده میشه بعداینجوری جاشون نمیمونه؟؟؟؟اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنونم😍😍 البته دکتر خیلی خوبی هستش بچه ها و واقعا مریضاش راضی بودن چند نفرم دیدم که پوستشون عالی شده بود 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-امیر-سلیمانی