2777
2789
عنوان

وای خدا 😓😭

162 بازدید | 17 پست

چرا اینجا همه میان تاپیک میزنن میگن مادرشوهرم زد تو گوشم..

پدرشوهرم بهم سیلی زد..

شوهرم منو کشت.. 😦

خب دلیلشو نمیگید.. یعنی همه مادرشوهرا و پدرشوهرا و شوهرا اینجا دیوونن.. و بدون کنش؛واکنش میدن 😕😟!!!

بعضی از خانومای اینجا اصلا طرز رفتار با مرد رو بلد نیستن.. نمیدونن چجوری باید شوهرشون رو رام خودشون کنن.. 

بعد تاپیک میزنن شوهرم خستم کرد.. این کارو کرد اون کارو کرد..

خب بیشتر رفتارای شوهرامون یا مادرشوهر پدرشوهر ب رفتار خود ما بستگی داره 😔

میدونم استثنا هم هستن همونایی ک اگه دستتو پر از عسل کنی و بزاری دهنشون گاز میگیرن 😔

ببخشید طولانی شد.

لطفا فایل های صوتی دکتر فرهنگ ؛ خانواده ی موفق ؛ رو دانلود کنید و گوش بدید 😉😉😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا مثل همون خانوم بی آبرویی که در رو پدر شوهرش باز نکرده بهش توهین کرده بعد میگه تو روی بابام وایستادن همیشه باید دو طرف به قاضی رفت ببینی این چیکار کرده که اینا باهاش اینطور میکنن جواب های هویه

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

مگه شوهر اسب هست که رامش کنن خانمها. بنده خداها آدم هستن. خانمها انتظار دارند با یکی که ازدواج میکنند کلا به میل اینها باشه و تحت سلطه و خانواده اش رو هم بندازه بره. رام کردن واسه اینه. 

والا مثل همون خانوم بی آبرویی که در رو پدر شوهرش باز نکرده بهش توهین کرده بعد میگه تو روی بابام وایس ...

بخدا من انقد جوش میخورم.. ک کل ماجرا رو نمیگن..و یه طرفه ب قاضی میرن.

من بدم میاد از کسایی ک کور خود و بینای بقیه ان 😳😧😓

مگه شوهر اسب هست که رامش کنن خانمها. بنده خداها آدم هستن. خانمها انتظار دارند با یکی که ازدواج میکنن ...

بعله بعضی از ما خانوما طرز رفتار با خانواده ی شوهر رو نمیدونیم.. و یا کاری میکنیم ک شوهرامون ب ناچار بیشتر و بیشتر ب خانوادشون وابسته میشن😕

توی یکی از تایپیکها داشتن از پدر شوهر بد میگفتن .منم گفتم پدر شوهر منم خوبه و دوستش دارم .تقریبا همه شون سرم داد زدن که اینجا از خوبی پدر شوهرت نگو  لطفا یه تایپیک بزن اونجا بگو .بعضیا دیوونه هستن بخدا 😂😂😂

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
بعله بعضی از ما خانوما طرز رفتار با خانواده ی شوهر رو نمیدونیم.. و یا کاری میکنیم ک شوهرامون ب ناچار ...

من به شخصه از نزدیک شدن همسرم به خانواده اش خوشحال میشم. چون همسری رو انتخاب کردم که هم خودش و هم خانواده اش با شخصیت هستن. حالا اینکه بعضی ها انتظار دارن مرد  عوض کنند یا طرف رو درست انتخاب نکردند یا حسود و انحصار طلبن.  

اینکه طرز رفتار با بقیه  یاد بگیریم خیلی عالیه ولی نه فقط با خانواده همسر. با تمام آدمها.  

توی یکی از تایپیکها داشتن از پدر شوهر بد میگفتن .منم گفتم پدر شوهر منم خوبه و دوستش دارم .تقریبا همه ...

فکر کن بدون مقدمه تاپیک بزنی بگی پدرشوهرم خوبه. بقیه ميگن خب به ما چه. متاسفانه اینجا اکثریت یه موضع تند و سرسختانه ای در مقابل خانواده شوهر دارن و برداشت خودشون رو به همه تعمیم میدن به جز مادر و خواهر خودشون. 

من به شخصه از نزدیک شدن همسرم به خانواده اش خوشحال میشم. چون همسری رو انتخاب کردم که هم خودش و هم خا ...

دقیقا من تا قبل از اینکه بیام نی نی سایت.. فکر نمیکردم نگرش ها انقد بد باشه.. و نتونن تعادل رو نگه دارن.. و از همون اول برای خانواده ی شوهر گارد میگیرن 😳