2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

94 بازدید | 5 پست

سلام خانوما 

من میخوام بعد واکسن دو ماهگی پسرم ختنه کنم چند روز بعد واکسن خوبه ببرمش برا ختنه؟

روش حلقه خوبه برا ختنه ؟ بچه اذیت نمیشه؟

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار۱۰روزبشه  حلفه خیلی راحته نترس هیچی نیس

عزیزم یعنی 10 روز بعد واکسنش؟  اخه میخوام قبل عید خوب بشه .13 ام باید واکسن بزنه

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
عزیزم یعنی 10 روز بعد واکسنش؟  اخه میخوام قبل عید خوب بشه .13 ام باید واکسن بزنه

حلقه سر۷روزنهایت ۱۰روزمیفته 

اخه بچه هابعدواکسن یکم ملول میشن بهتره یهفته بعدش ببری ختنه گناه داره 

وخدایی که بشدت کافیست
حلقه سر۷روزنهایت ۱۰روزمیفته  اخه بچه هابعدواکسن یکم ملول میشن بهتره یهفته بعدش ببری ختنه گناه ...

اخی عزیزم دورش بگردم باشه یه هفته بعدش میبرم خیلی هم تو فکر ختنشم دلم کباب میشه تحمل درد کشیدنش ندارم