2777
2789
عنوان

کانال جم ۱۰۰ پس

101 بازدید | 12 پست

چرا قطعه فیلم برگریزان‌و دارم‌میبینم ای خدا شانس گند منو ببین😑😑😑🙄

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=83471297]بهتر مزخرفترین سریال ترکی 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 چیه اینارو میبینی 😂[/QUدلت میاد قسنگه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
آره قطعه شوهرم میگه فرکانسشوعوض کردن بایدآپدیت بشه

چطوری باید عوض شه

[QUOTE=83471297]بهتر مزخرفترین سریال ترکی 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 چیه اینارو میبینی 😂[/QUدلت میاد قسنگه

خداوکیلی ب عمرم بدتر ازین ندیدم 

حیفه چشات نباشه

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید
ادامه شو ساعت ۶ روبیکس پلاس نشون میده

منظورت روبیکس و ریور هست

روبیکس پلاس...اگر دستگاهتون قدیمیه یا تلویزیونتون اچ دی نیست ندارین جم پلاسارو

جم تی وی جم فیلم جم دراما جمارو داریم اما س روبیکس و یک ریورم داریم فقط پلاس نداره

جم تی وی جم فیلم جم دراما جمارو داریم اما س روبیکس و یک ریورم داریم فقط پلاس نداره

آهان...اگر مدل دستگاهتون قدینی نیست کانال یابی کنید،هشتاد نود درصد فیلماشون همون فیلماییه که تو شبکه هایی که گفتی بخش میکنه...فقط ساعتاشون فرق داره