2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه محاسباتت و ریاضیت خوبه عمران 

اگه ایده پردازی و طراحیت خوبه معماری البته خرج و زحمتص زیاده 

اگه با شیمی و فرمول مشکل نداری صنایع 

امار بیشترین بیکار هم کامپیوتر داره البته اگه مخ باشی و وارد بخش برنامه نویسی و سرور و اینا بشی ک بحثش فرق داره

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫

من خودم ارشد معماری دارم ولی درحال حاضر به هیچ کس توصیه نمیکنم بره این رشته، عمران هم که وضعیتش مثل معماریه. مهندس کامپیوتر هم خرجش کمتره هم الان رو بورستره، درمورد صنایع هم خیلی اطلاعات ندارم

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
دختر دختر دختر!!!!! وقتی خودتون ب خودتون اینجوری نگاه می کنید ا دیگران چ انتظاری دارید! هر چی ک ...

دوست گرامی فحش ندادم که..من میدونم شما میدونی و همه میدونن که برای دخترا یه سری محدودیت وجود داره پس نباید به چشم یه معضل بهش نگاه کرد.باید باهاش کنار اومد.مثلا یه سری کارا رو دخترا بهتر از مردا انجام میدن.بعضی چیزها هم مردا توش موفق ترن هرچند استثناء هایی وجود داره.

سلام😂
من کامپیوتر شریف میخونم سوالی داری درخدمتم   فقط میگم علاقه و بس

اوه. پس مخ یعنی شما.خیلی سخته؟چه قدر باید از قبل دانشگاه اطلاعات و مهارت داشت؟به خودتون ک مخ هستین نگاه نکنین یه نیمه مخ میتونه موفق بشه؟برنامه نویسی مربوط ب چه درسیه منظورم اینه که امار و احتمال و اینا خیلی توش دخیله؟... محیط شریف و بچه هاش چجوریه؟

سلام😂
اوه. پس مخ یعنی شما.خیلی سخته؟چه قدر باید از قبل دانشگاه اطلاعات و مهارت داشت؟به خودتون ک مخ هستین ن ...

مخ چیه خواهر:/ 

جو درسی اینجا از بقیه جاها شاید بهتر باشه ولی متاسفانه   اینجاهام داره از لحاظ فزهنگی داغان میشه اگه این رویه حفظ کنه  ولی درکل راضی ام

در مورد موفقیت در رشته

ببین

علاقه و مهارت مهمه

من از سن کم زیاد دنبال کامپیوترو برنامه نویسی اینا بودم  

ذرس هام خوبه  اخه  تا نبینی نمیتونی نظر بدی :/

ولی بدون اگه علاقه داشته باشی

و   از شکست خوردن های متمادی  ترسی نداشته باشی

تو هر 4 رشته ک گفتی میتونی موفق بشی

ممارست بالا میخاد 

خیلی بالا   راحت طلبی تو کار نباید باشه

من خودم برنامه نویسی شبکه دنبال میکنم

ولی اینم بدون توی دانشگاه برای یک برنامه نویس خوب شدن فقط یک مشت اطلاعات خام الکی میدن باید خودت بیرون باز کلاس بری   تمرین کنی و اعصاب ات خط خطی کنی تا ماهر بشی

دانشگاه خیلی تئوریع

پس با مهارت قبلی وارد شدین. امکانات لازم چیه؟یعنی باید حتما خود ادم یه دستگاه شخصی داشته باشه ک باهاش کار کنه یا دانشگاه شرایطش رو فراهم کرده؟

من راحت طلب نیستم ولی عجول هستم.شاید اگه نود و نه بار شکست بخورم دیگه صدمین بار امتحان نکنم درحالیکه شاید جواب میداده....درمورد فرهنگ و اینا که همه جا خرابه. من واقعا نگران خودمم! 

پس درواقع دانشگاه گلستون نیس ک ما کنکوری های بدبخت کلی ارزو داریم از شر دبیرستان راحت شیم.

سلام😂