2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2181579 بازدید | 92389 پست

سلااااااااااااااااام دخترا

خوبین 

آفرین به حرفای مفید و روش ها و نکات خوب تون

کارهای خونه ی همگی هم تمومه نگران نباشید .. 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

و اما برنامه تکمیلی

تا اینجا با اون همه فرصت اضافه امیدوارم کارها رو تموم کرده باشین اما اگر باز هم مونده لطفا سریع وارد عمل بشین و تمامش کنید

خدا قوت به همگی که توی این یک ماه تمام تلاشتون و کردین تا خونه تمیزتری داشته باشین

تا الان باید اتاق ها

آشپزخونه

پذیرایی

دستشویی و حمام

باید تمام شده باشه

توی این یک هفته دوستانی که تا اینجا پیش رفتن لطفا کارهای زیر و انجام بدین

خریدها اگر چیزی مونده مثل لباس بچه ها یا برای خودتون یا همسر

خرید آجیل و شکلات و هر چی که رسم دارین و من بی خبرم

شستن یا شامپو کشیدن فرش ها

من یکبار فوم فرش خریدم از اون به بعد شامپو فرش میخرم میریزم توی همون ظرف فوم فرش قبلی مثل کف میاد بیرون خیلی راحته استفاده کردنش و با یه اسفنج میکشم 

جایی لک شده باشه پودر لکه بر سپید و با آب و شامپو فرش مخلوط میکنم و میکشم

البته اسپری ها و لکه برهای مخصوص فرش هم توی بازار هست که میتونید استفاده کنید

پادری ها رو بشورید

یخچال و فریزر و چک کنید هر چیزی کم هست بخرید اما زیادی نخرید تازه به تازه هر چیزی بهتره

برای صرفه جویی اقتصادی توی این ایام میتونید ذرت بگیرید پاپ کورن درست کنیدو تخمه هم روی میز بزارید هم ارزون هستن هم مهمونا سرگرم میشن

برای شام و نهار اگر مهمون دارین هم صرفه جویی در کنار احترام فراموش نشه

مثلا قیمه درست کنید در کنارش بادمجون سرخ کنید یکیش میشه قیمه سیب زمینی یکیش قیمه بادمجون و مثلا زرشک پلو با مرغ و همین مرغ و کمی رب انار بزنید با یک طعم جدید میشه

و .....

تمام وسایل برقی و چک کنید اگر خرابه این هفته برای تعمیر بفرستید

دفترچه بیمه و .... چک کنید اگر تاریخ ندارن حتما ببرین و تاریخ بزنید

و

**برنامه تکمیلی بعدی برنامه ریزی برای ایام تعطیل نوروز هست**

اگر بچه مدرسه ای دارید به محض اینکه روز آخر مدرسه شد تمام لباس و کیف مدرسه و همه رو بشورید و مرتب کنید و اتو و کاور بکشید و آویزون کنید برای بعد از سیزده بدر 

اگر پیک نوروزی داره و کل تعطیلات منزل نیستید و امکان پیک حل کردن ندارید قبل از عید و سفر انجام بدید و با خیال راحت سفر برید

خلاصه برای مدرسه بچه ها و تکالیفشون برنامه ریزی داشته باشید

اگر قراره سفر برید حتی شهرستانی که همیشه میرفتید چند ساعت و اختصاص به سرچ کردن در مورد منطقه و جاهای دیدنی و بهترین رستورانها و .... انجام بدید و یک برنامه ریزی خوب برای سفرتون داشته باشید

وسایل سفرتون و حاضر کنید و چک کمید اگر گرد و خاک گرفتن تمیز کنید و بشورید و سلفون بکشید 

همیشه وقتی سفر میکنید چند بطری آب و نان همراه داشته باشید

این حداقل خوراک برای روزهای سخت و گرفتاری هست شاید بخندین و بگین مثلا از اینجا تا قم دو ساعت راهه چه کاریه؟

اما اگر یادتون باشه توی همین مسیر دو ساعته  که برف سنگینی اومد و مردم ۸ تا ۱۰ ساعت توی راه موندن و حتی بیشتر

برای مسافرت حتما دستکش یکبار مصرف و مایع ضد عفونی کننده دست داشته باشید مخصوصا اگر احتیاج به دستشویی بین راه پیدا کنید

من صابون و رنده میکنم و داخل یک بطری ریختم توی مسافرت از صابون رنده استفاده میکنم 

صابون مایع یکبار بردم که متاسفانه توی مسیر باز شده بود فقط شانس آوردم داخل پلاستیک بود و زیاد کثیف کاری نشد از اون به بعد صابون رنده شده میبرم

خونه_تکونی#

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتنا جون نکاتی که گذاشتی عاللللی بودن،لذت بردم،😘😘🌸

من از صب کللللی کار انجام دادم.

اولش بگم دیشب رفتم مانتو عیدمو از خیاطم تحویل گرفتم، انصافا کارش خوبه، لذت بردم از هنرش و ظرافت کارش.

فقط یه سنجاق سینه لازم دارم،یه تیکه تور برای یقه ش و دکمه استیناش، که قرار شد دفه بعدی که دیدمش خودش همه رو وصل کنه. خداروشکر دقیقا مطابق میلم دراومد،

گزارشم از صب تا حالا، پرده وررودی رو مجددا شستم.یه ذره پایینش لک شده بود.

پرده های خواهرشوهرمو گذاشتم تو پودر صابون بعدش شستم، یکیش پهن کردم یکیش هنوز تو ماشینه( تو ماشین خودش جا نمیشد، اوردم براش بشورم،).

پرده های خودمون موندن،دستم نمیرسه، همسرم اگه شب خسته نباشه و وقت بشه میگم درشون بیاره بشورمشون.

گوشت تیکه کردم،شستم چرخ کردم،بسته بندی کردم.

حال رو جم کردم، اینه ورودی رو شیشه پاککن کشیدم، حال رو جارو زدم.

لبتابمو با اسپری و دستمال برق انداختم.

یخچال رو مرتب کردم( این یه هفته هر چی خریدم وقت نشد مرتب کنم،یخچال در حال ترکیدن بود، امروز مرتبش کردم نصف یخچال خالی شد،😁).

گازو ماشین لباسشویی تمیز کردم،ماکارونی درست کردم با پسرک خوردیم.

انبار خوراکی رو مرتب کردم( اخه دیشب فروشگاه رفتیم،ماکارونی و رب و نودلیت و از این دست خریدیم، کابینت خوراکی هیچی نداشت ولی در حال ترکیدن بود،مرتبش کردم کلی فضا باز شد، با اینکه هر چی بردارم سعی میکنم بزارم سرجاش باز نمیدونم چرا انقد زود به مرحله ترکیدن میرسن😒😒😒). الان خالی و مرتب شد

کارام از این به بعد:

هویج باید ریز کنم واسه فریزر

شام املت میزارم

ظرف باید بشورم

پرده تو ماشینو پهن کنم

لباس شسته ها رو تا بزنم

اسباب بازیای پسر کوچولو رو جم کنم

لباس دستی شستنیا رو جدا کنم.

یه دستی به حیاط بکشم

لباس دستیا رو بشورم

فریزر مرتب بشه

یه دور لباس دارم واسه ماشین

تزیینیامم که کلا مونده

زبان و قران و خطمم که خییییلی عقبم.

امروز سعی میکنم کارامو انجام بدم فردا روز پاکسازی ذهن باشه

راستی جمعه هم نهار مهمون دارم ولی خوبیش اینه قراره خودش نهار درست کنه، اشپزه .قراره بیان دور هم برامون پیتزا و بشقاب داغ درست کنه😍😍😍😍

کارای محل کارمم امروز تماس گرفتم نتیجه شو بپرسم گفت فردا صب زنگ بزن پیگیر شو مشکلی نداشته باشه، اگه سه تاش اینور سال تموم شه یه کووووووه از پشتم برداشته میشه

سلام خانما من تازه اینجا رو پیدا کردم ممنون بابت نکات خوبی که میذارید فقط اینکه نمیدونم چ طوری باید ...

عضو شدی دیگه عزیزم😁😁

بزار تو علاقه مندیات بیا پیام بزار. بچه های اینجا از همه استقبال گرم دارن😍😍😍

دختراااااا

یه خبر خوب 

الان تو سایت نگاه کردم، یکی از پرونده هام بسته شددددد، هورااااا

شنبه باید برم تحویل بگیرم

خداروشکر.

دعا کنین دوتای دیگشم به گیری نخوره و کامل بشه.ممنون دوس جونیا

زهراجان و نفر جان  منم میخوام استارت زبان رو بزنم  جوری که تو خونه بتونم کار کنم و کلاس ن ...

خیلی لطف داری عزیزم

حتما حتما شروع کن مطمئنم موفق میشی. منتها اگه مبتدی هستی پیشنهاد میکنم با کلاس شروع کنی ، چون کلاس راه پیشرفت در همه زمینه های زبانوبرات باز میکنه و خصوصا مکالمه ک بخش اصلیه  و هیچ چیزی چ کتاب چ سی دی و کلیپ جای کلاسو نمیگیره.

اما اگر واقعا ب هیچ نحوی شرایط کلاسو  نداری و میخوای پیشرفت خوبی داشته باشی سعی کن در همه رمینهای زبان کار کنی باکلیپ یا ویس و یا حفظ لغات و گرامر و برای پیشرفت  در ریدینگ  و لیسنینگ از کتاب داستانهای کوتاه  انگلیسی  steps یا Anecdots ب همراه سی دی هاشون استفاده کن .

واسه مکالمه روشیو ک زهرا جون گفت بکار بگیر خیلی  تو ی مقاله خوندم : تاثیری ک 1 ساعت مکالمه زبان با شخص دیگری در یاد گیری و بخصوص صحبت کردن زبان داره چن هفته مطالعه انفرادی و 10 ساعت کلاس  نداره

ببخشید زیاد صحبت کردم. امیدوارم مفید باشه واست، شماهم موفق و شاد باشی دوست عزیزم....

سلام ب همه عزیزانم

منه امروز:

صبونه اقایون و خودمون 

مرغ وایه نهار 

سالاد 

دوتا لباس دستی

ی کوه ظدف شستم

چن صفحه از تاپیک مورد علاقمو خوندم  همون مامان پرنیا

دو تا مقاله  زبان خوندم 

زرح جعبه لتبتنرمو ریختم و یفارش دادم پسمل خوادم با چوب برام بسازتش اگه اماده شد شب برم بگیرمش

پماد زینک صورت و پا  روغن ابرو و دارو هامم اوکی شد

کم خواب و پر دردم( iam priod  naw)  و همچنین چون وو دوره زود بیدار میشم و شبا دیر میخوابم  و قصد دارم دوند سحر خیزیو ادامه بدم یکم سمه و این ساعتا دیگه میشم سردرد

اگه شد بخوابم یکم

ووتا پتو بشورم  دوتاهم خیس بدم برا صب

کشوهای دراورخودمو همسریو مرتب کنم

ی کوه دیگه ظرف دارم ک عصری میاد بالا

شبم مراسم ترحیم دعوتیم و همه لباسامونم امادس

[QUOTE=84529259]سلام خانما من تازه اینجا رو پیدا کردم ممنون بابت نکات خوبی که میذارید فقط اینکه نمیدونم چ طوری باید ...[/

سلام

خواهش  بیا خوش اومدی  عضویت نمیخواد اومدی دیگه...

فقط سعی کن  گرارش بدی بهمون هرروز  بهمراه انگیزه  و اگه دوس داشتی از اهدافت بگو تا بچه ها ایده و انگیزه بگیرن