2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2180760 بازدید | 92352 پست
من میخوام تا عید برای کارم و خونه هر روز یه گزارش خیلی خلاصه پایان روز داشته باشم حالت خاطره نوی ...

آتنا جون من خییلی با این  تصمیمت موافقم

ب نظر من وقتی شخصی ی کار یا ی سری کارهارو بصورت سلسله وار خیلی منظم و پیوسته و نه مقطعی انجام میده ، این رفتارها قطعا نشات گرفته از افکار و اعتقادات اون نسبت ب همون مساله هست بگذریم از بحث اینکه گاهی علارغم اینکه ب چیزی معتقدیم تنبلی و کاهلی مانع از انجام اون کار میشه

در کل منظورم اینه ک اگه ب عنوان مثاال تو این تاپیک جمع شدیم تا ی نظمی ب خونه و زندگیمون بدیم و از هم ایده بگیریم  اگر طرز تفکر  و دلایل انجام یک کار توسط یک شخص موفق و  مرتب و منظم  و همچنین  دیدگاه و نگرش اون شخص نسبت ب نظم رو بدونیم و سعی کنیم در رابطه با نظم مثل اون شخص و کلا اشخاص منظم فکر کنیم  و کم کم تفکرانمونو همسو با اونها قرار بدیم خیلی بیشتر منظم خواهیم شد و این نظم تو وجودمون نهادینه تر خواهد شد نسبت ب زمانی ک فقط تقلید صرف کنیم و ظاهرا انجامش بدیم و ساده تر بگم ی خانوم منظم ب چی فکر میکنه ک ب نظم علاقه مند شده و منظمه؟ دلیلش چیه؟

و ازونجایی ک شماهم ی خانوم پرکار و منظمی، بنظرم خییییلی خوب میشه کارهاتو با نتیجه گیری خودت ازونا و ایده هاتو بگی و اگرم تونستی حتما دلیلت از انجام اون کاروبگی خیییییلی ب نهادینه سازی اون رفتار یا  کار برای کسانی ک میخوان ازش ایده بگیرن و انجامش بدن کمک میکنه.

تونستم منظورمو برسونم؟!

عزیزم چقد شلوغیییییییییی تو پیشاپیش خداقوت زودتر بیار رو کاغذ راحت شی برای سبزه عدس این هفت ...

اره شلووووغ  ولی مطمئنم به همشون میرسم 

امشب کل کارامو نوشتم اولویت بندی کردم 

امروزم یکم از خریدای مامانم اینارو انجام دادم سبزی هم خریدم با مامانم تمیز کردیم شستیم  و ....

اولویت کارای مامانمه بینشون کمی کارهای خودمم گنجوندم 

دیروزم به کمک همسری یخچال  فریزر رو تمیز کردیم کف اشپزخونه رو شستیم مونده چند تا کابینت که اونام یروز بیشتر وقت نمیبره

رو بالشتیارو همه رو شستم و کشیدم 

فردا تو برنامم هست که شیرینی رو سفارش بدم  لباس واسه یکی از مراسما بخرم واسه خودم 

ممنون از راهنماییتون در مورد سبزه حتما پرتغال رو میکارم 

شاید عدسم کاشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا قووووت به همه دوستان هم اون ناقلاهایی که خواننده خاموشن انرژی میگیرن و نمیان انرژی بدن هم دوستای گلم مثل زهرا جون و اتنای عزیز و نفر جون و ثمینم جون و رومینا جون و سوینم جون و بقیه عشقا که الان حضور ذهن ندارم 

اینکه هر کدوم ایده و پیشنهادی دارین خیلی خوبه  

سلام و صبحتون بخیــــــــــــــــر دوستیای گلم

همه تون از دم لایک

دم تون گرم

روزتون پرانرژی

ادامه برنامه خانه تکانی

یکشنبه

12 اسفند 97

دوستان فقط و فقط امروز و فردا وقت دارین آشپزخونه رو تمام کنید.

وسایل اضافه رو از آشپزخونه خارج کنید.

دیدم بعضی ها سه تا چهار دست قابلامه دارن به خدا من یک دست چدن دارم یک قابلامه رویی بزرگ و دو تا کوچولو همین

با همین چند تا تا ۲۵ نفر هم مهمونی دادم آخه چه خبره غیر از اینکه کابینتها و آشپزخونه رو شلوغ کنید و جا کم داشته باشین

هر چیزی میبینید استفاده ندارید یا کم استفاده میکنید بسته بندی کنید بزارید انباری هر چند به نظر من اول بهتره بفروشین نتونستین به خانواده درجه یک اگر نیاز دارن ببخشین و یا به خیریه 

سبدهای اضافی 

قابلامه و سبدهایی که توی هم جانمیفتن وفضای زیادی از کابینت ها رو اشغال میکنن

آشپزخونه رو جوری بچینید که تقریبا یک نیم طبقه کابینت خالی داشته باشین

روی یخچال چیزی نزارین ظاهر آشپزخونه رو زشت میکنه

تمام وسایل اضافی و از توی آشپزخونه جمع کنید.

برای تمیز کردن ماشین لباسشویی

اول جای پودر و کامل در بیارین و با مایع طرفشویی و برس و مسواک حسابی تمیزش کنید و بزارید کامل خشک بشه

محل جای پودری و بالا و پایین و کناره هاش و راه آب و محل رفتن پودر داخل ماشین و کاملا تمیز کنید

درب ماشین لباسشویی که باز میکنید واشر مشخصه اون و کاملا تمیز کنید و لابه هاش و باز کنید و با سرکه یا دامستوس و ابر جادویی و .... تمیزش کنید 

زیر اون لاستیک هم خیلی راحت جرم میگیره مت لاستیک و با یک دست میگیرم با یک دست دیگه لایه های دستمال و میفرستم داخلش و میچرخونم تا تمیز بشه

اگر کپک زده از خیلی کم جرمگیر من استفاده کنید و چند دقیقه بعد پاک کنید و از اون به بعد هر وقت لباسی شستید لاستیک و خشک کنید و درب ماشین و برای چند ساعت باز بزارید

قسمت پایین ماشین لباسشویی یک جعبه کوچک هست اون و باز کنید اگر پول خورد یا سنجاق یا ... توی لباسها بوده اونجا میره پس خالی و تمیزش کنید

و در آخر قرص ماشین لباسشویی داخل ماشین بندازین و بزارین روی آب کشی تا ماشین کاملا تمیز بشه

تمیز کردن یخچال فریزر  ، گاز و فر وهود هم که دیگه خودتون خوب در جریان هستید .

برای تمیزی راحت هر کدوم ایده ای دارید بادوستان به اشتراک بزارید

برای خوشبو شدن یخچال هم همینطور .

خونه_تکونی#

برنامه-و-راهکاربرای-مدیریت-کارهای-خونه_تکونی#

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

من خودم لاستیک دور در فریزرم ، قسمت بالا گاهی حالت کپک پیدا میکنه و چون  خیلی دسترسی بهش سخت هست خیلی سختمه پاک کردنش ، نمی دنم از شوینده ها و ضدعفونی کننده ها بزنم براش یا نه ؟!

البته با مواد غذایی ک اصلا ارتباطی نداره اون قسمت 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
 خدا قووووت به همه دوستان هم اون ناقلاهایی که خواننده خاموشن انرژی میگیرن و نمیان انرژی بدن هم ...

سلام خداقوت دوست جوني.عزيزم من اونقدتنبلي ميكنم كه حدنداره براي همين هيچ ايده اي ندارم.من وقتي همسرم خونه نيست كاراروانجام ميدم اماوقتي كه اومد وشام خورديم تنبل ميشم نميدونم چيكاركنم وقتي هم ميگم كلي كاردارم بايدانجام بدم تاوقتي كه توازسركاربياي ميگه خودم ميام انجام ميدم منم تنبلترميشم

سلام دوستان گلم ایده برای سبزه وهفت سین هم داریدبذارید؟؟؟؟

سلام منم اتفاقا ميخواستم بپرسم اونروزنميدونم تل بوديااينستا توتنگ ماهي سبزه كاشته بودبعداينكه بزرگ شده بود ماهي انداخته بودتوش جالب بود دقيقشوپيداكنم ميفرستم

چه خبرای خوبی زهرا جونم جشن و هدیه چادر و جشن خونه مادرشوهری و ازمونهات و استراحت روز جمعه و وضع ...

ممنووووون اتنا جونم😍😍😍😍

دوس جونیا من برگشتم، چند روزی حال روحیم مساعد نبود،امروز فهمیدم بخاطر هورمونام بوده، امروز دیگه حالم خوب شد😁😁😁.

خونمون ترکیدس،انقد که پدر و پسر میخوان وسط حال بدو بدو بازی کنن جا نیست،دارن با همدیگه وسایل کف حال رو جم میکنن،منم دلدردم حال ندارم بلندشم،استراحت مطلقم😂

یه عااااالمه کار دارم. فردا اگه بتونم کارای خونه رو تا عصر سر و سامون بدم، عصر برم خیاطی

بچه ها منم به شدت نیاز دارم فکرامو رو کاغذ بیارم

یه سررسید دارم یسری اهدافمو توش نوشتم، قبلا یه تاپیک خونده بودم واسه تقسیم بندی اهداف، زمانبندیش و این مسایل ، خیلی لذت برده بودم ازش، اهداف رو به بازه های  زمانی ۱۰ ساله، یه ساله، یه ماهه، یه هفته تقسیم میکرد.

بعد جدای از اون اهداف رو موضوعی هم تقسیم بندی میکرد، بعد انتظارش از خودش، روش رسیدن به هدفش، تخمین زمان مورد نیاز،همه اینا رو بررسی میکرد، و بر اون اساس وقتش رو تقسیم بندی میکرد تا به اهدافش برسه، خانمی که تاپیک رو پیش میبرد بسیار با اخلاق و در عین حال بسیار ذهن قدرتمندی داشت، من که عاشقش شده بودم، تاپیک واسه چندین سال پیش بود البته