سلام شبتون بخیر
امروز صبح ۴ ساعت کلاس داشتم . ۴ ساعت هم درس خوندم برای امتحان چهارشنبم
برای ناهار تن ماهی و سبزی پلو ختم .
بعد اومدم سرکار . اینجا هم یه ساعت زبان خوندم یه ساعت کتاب غیر درسی ای که الان دارم میخونم .گروه رفع اشکال رو چک کردم و جواب دادم . برای سرکار هم کتابا رو مرتب کردم و یکی ۲ تا کتاب جدید سفارس دادم . یه چند روز دیگه بیشتر اینجا نیستم 😁 دارم سعی میکنم مرتب و منظم تحویلشون بدم که بعد که رفتم دلشون برام تنگ شه😎
تا ۱۰ دقیقه ی دیگه میرم خونه بعد از شام هم دوباره درس میخونم ۲ ساعت و دیگه میخوابم.
ظهر مامانم تعریف میکرد که زمانی که دانشجوی کارشناسی بود دانشگاه ۲ تا کارنامه ی چاپی بهشون میداده (سال ۷۲ یا ۷۳ کنکور داده )یکی رو میداده دست دانشجوها . یکی رو هم ارسال میکرده دم خونشون که مثلا خانواده ها ببینن😂
بعد مامانم وسط دوران تحصیلش ازدواج کرده و دیگه اون کارنامه دومیه رو هم دم خونه ی خودش میفرستادن😂
داشتم فکر میکردم که چقدرررررررر خوبه که الان اینجوری نیست😂قشنگ میتونم قیافه ی مامانمو تصور کنم . کارناممو میگرفت دستش .زیر چشمی نگام میکرد 😂بعد میگفت خیر سرم دختر بزرگ کردم . برای من اخلاق میشه ۱۳ و نیم . بعد میشست رو زمین با دست میزد تو سرش که مگه من از تو چی خواستمممممممممممم . یه اخلاق داشته باشی برای من کافیه . اخه ۱۳ و نیممممممم ( با لحن مادربزرگا وقتی حرص میخورن بخونین 😐)
بعد تا من میومدم بهش توضیح میدادم این اسم یه درسه اونی نیست که تو فکر میکنی با دمپایی دنبالم میکرد😆
خلاصه که قدر تکنولوژیو بدونین😂
شبتون بخیر . فرداتون قشنگ