2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2234548 بازدید | 94167 پست

سلام همگی صبح قشنگتون بخیر♡

دیروز دخترم بی قرار بود و بغل میخواست و زیاد نتونستم به کارام برسم،حتی شوهرم ناهار رو هم از بیرون اورد،کمک هم نداشتم و رو کمک همسرم حساب کرده بودم ولی اونم بعد از ناهار رفت بیرون کاراش رو انجام بده و تا شب حلما چسبیده بود به خودم ،ولی خب سعی کردم زیاد به خودم سخت نگیرم و بزنم به در بی خیالی و از لحظاتم با دخترم لذت ببرم و باهاش بازی کنم.

درکل از کارای برنامم سه چهارمش که روتین همیشگیم بود رو انجام دادم وبقیش موند و تنها غورباقه ای که تونستم انجام بدم حموم کردن بود که چند روز بود همش کار پیش میومد و نمیتونستم برم ولی دیشب بچه رو سپردم به باباش و یه دل سیر تو حموم بودم و بعد از اونم دخترمو خوابوندم و رفتم به پوست و مو م روغن زدم که خیلی خوب بود چون چند وقت بود به خودم نتونسته بودم زیاد برسم و واقعا حس عالی ای پیدا کردم. لیست امروزم روهم نوشتم و امیدوارم خودم و شماها همگی بتونیم روز پر انرژی ای داشته باشیم .برام دعا کنید دوستای خوبم😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان من یه خرابکاری کردم 

لباس فوتبال پسرمو با لباسهای رنگی تو ماشین بوده و شسته شده .حالا صورتی شده.

چیکار کنم دوباره سفید بشه؟!!!!

این نیز بگذرد...                                                       

بعد از مدتی کوتاه....دوباره سلام

این چند وقت زیاد خوب نبودم،به خاطر همین نیومدن که انرژی منفی هم ندم🙃با همسرم درباره مشکلم صحبت کردم و اونم خودش یه جورایی متوجه شده بود که زندگی همش کار کردن نیست و توی این چند وقت حسابی برای من و پسرم کم کاری کرده،و خودشم قصد داشت تغییر رویه بده ولی به یه تلنگر نیاز داشت که صحبت کردنمون باعث این تلنگر شد و شکر خدا فعلا اوضاع خوبه.⁦❤️⁩😍

بیداری امروز ساعت ۷ ولی تا ۸ و نیم مثل میت متحرک بودم و عملا کار مفیدی نکردم،تا ۹و نیم کلاس داشتم بعدش صحبت تلفنی با همسرم و مادرم و تمیز کاری آشپزخونه.الانم نت گردی 😁

چهارتا کلاس دیگه دارم.یه کوه لباس خشک شده دارم که باید سروسامان بدم بهشون.نپتون و گردگیری هم باید انجام بدم.

کتاب#  مردان مریخی زنان ونوسی رو انشالله تا آخر هفته تموم میکنم.

دارم به خرید ها سروسامون میدم.دوست دارم یه برنامه روتین پوست هم داشته باشم و قصد دارم برم پیش دکتر پوست.

یه بندانداز برقی هم می‌خوام بخرم.اگه کسی داره ممنون میشم نظرش رو اعلام کنه

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

سلام دوستان عزیزم همه شمارا دوست دارم و گزارش های شما را میخونم وبه ریحانه خانم عزیز دانشجوی پزشکی افتخار می کنم .اگه همه پدر ومادرا فرزندانشان را  اینچنین تربیت  می کردن  ایران ما گلستان می شد جامعه ای پیشرفته وبا طراوت ودور از ذلت و پلشتی وهمه جوانان سر به راه و مومن ودرسخون آفرین ریحانه جون عزیزم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
بعد از مدتی کوتاه....دوباره سلام این چند وقت زیاد خوب نبودم،به خاطر همین نیومدن که انرژی منفی هم ند ...

سلام گلم من بنداندازدارم صورتم زیاد مو نداره ولی درکل راضی ام 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
امروز شنبه بوداااااااا آخر هفته نبود که بگین در خدمت خانواده ایم نت تعطیله کار تعطیله..... کجایین د ...

دختر قبل از روزهای شلوغ آخر اسفند برو کار بانکی اتو انجام بده. یه روز تصمیم بگیر صبح زود بیدار بشی و اولین کاری که انجام بدی رفتن به بانک باشه. اون ساعت هم معمولا خلوته بانک, خیالت راحتتره.

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز
بعد از مدتی کوتاه....دوباره سلام این چند وقت زیاد خوب نبودم،به خاطر همین نیومدن که انرژی منفی هم ند ...

چه خوب. انشالله همیشه خوب باشی⚘

دوستان من یه خرابکاری کردم  لباس فوتبال پسرمو با لباسهای رنگی تو ماشین بوده و شسته شده .حالا ص ...

راستش خیلی روی سفید شدنش شاید نشه حساب کرد😅.

یکم سفید کننده بزن. و دوباره بشورش. شاید بهتر بشه. فقط همین به ذهنم میرسه

راستش خیلی روی سفید شدنش شاید نشه حساب کرد😅. یکم سفید کننده بزن. و دوباره بشورش. شاید بهتر بشه. فق ...

ممنون

میترسم چاپش پاک بشه

خودمم خیلی امیدی به سفید شدنش ندارم

این نیز بگذرد...                                                       

بندانداز من دارم خیلی خوبه فقط باید قلقش دستت بیاد که ابرو مژه رانگیره

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

سلام عزیزم .برات خیلی خوشحال شدم انشاالله همیشه شاد و سلامت باشی.

من ۶ساله بند اندازه دارم خیلی خوبه به خصوص مواقع ضروری که نمیشه رفت آرایشگاه .من ی ساله نرفتم آرایشگاه و از همین بندانداز استفاده میکنم .و لی باید مواظب ابرو و مژه باشی 

🖤🖤🖤🖤

سلام خوبید خوشید

چه خبراااا?

من از فردا ان شالله در خدمتتون هستم 

اهم کارهای این چند روز 

🐸کشوی لباسا رو ریختم بیرون توش جاروبرقی کزدم و دوباره چیدمشون به جز کشو خودم

🐸کشو گیره موها و لوازم ارایش تمیز و مرتب کردم جاروبرقی کشیدم ظرفاشون عوض کردم 

🐸میزآرایش و که کشوی لباسامم باهاش هست کشیدم جلو پشتش جارو دستمال کردم

🐸جا نخ سوزنی رو خالی کردم تمام خنزل منزلا و دکمه مکمه ها رو بسته های جدا با زیپ کوچیکا مرتبشون کردم 

اینا واقعا خیلی وقته رو اعصابم بود که مرتب شد 

دکتر روماتولوژیم رفتم که گفته بودم دست و پاهام یهو اسپاسم عضلانی شد و اینکه عضلاتم درد میگیره و....که تشخیص فیبرومیالژیا گرفتم 

حالا گفتم یه دکتر دیگه هم برم ببینم اون چی میگه 😐 

موهامم رفتم کوتاه کوتاه کردم به یاد دوران مجردی یه چی تو مایه های پسرونه بهم حس خوبی داد بعد ۱۳ سال موهام این طوری زدم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
قربونت عشقم فکر میکنم ۱۵۵کیلومتر با ازنا فاصله داره مامانم ازناییه همسرم الیگودرز تابه حال اون و ...

الهییی  ان شالله یه زمین خوب میخری 🧡🧡

بهش فکر کن تا برسی 💚👍🏼💗

ما هم دنبال زمین ییلاقی هستیم یه زمین بود وسط کوه تو جنگلا  و بدون گاز بدون نونوایی هیچ امکاناتی نه بهداری نه هیچی 

متری یه تومن البته تا متری ده تومنم هست که اگه غریبه باشی این قیمتا میدن 

ما قراره یکی از اشناهامون که بهش اعتماد داریم به اسم خودش بخره چون مال اونجاست بعد به نام ما بزنه وگرنه به ماها این قیمت نمیدن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }