2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2182335 بازدید | 92418 پست

یه عالمه نوشتم پرید😶😶😶😶

دیروز بعد از کارای اداری دو ساعتی وقتم خالی موند، زنگ زدم از خواهرم ادرس بگیرم برم یجا که جینگولیجات داشت، اونم از من پایه تر ادرس داد گفت تو برو من یه رب دیگه اونجام😁.

رفتم یه دل سیر  جینگولیجات خریدم، مدتها بود از این چرت و پرتا نخریده بودم حسابی چسبید.

بعدش خواهرم و دختراش مهمونمون شدن تا شب، بچه هاحسابی بازی کردن.

شب همگی از خستگی غش کردیم

امروز خونه موندم. صب گردگیری وجارو انجام شد، بعدشم با علی رفتیم حموم.

نهار ونماز وپسران روخوابوندم سیستم رو روشن کردم که بشینم پای مطالعه.

یهو هیولا کوچولو بیدار شد، دوباره خوابوندم با مشقت، هنوز ذهنم میخواست درگیر مبحث بشه باز بیدار شد، با مشقت دو تا کار اینترنتی مو انجام دارمولی دیگه به مطالعه نرسیدم

تماس گرفتم همسرم و گفتم زودتر بیاد تا بتونم مطالب فردا رو آماده کنم، ایشونم فوتبالش کنسل کرد و اومد خونه، سه ساعت حدودا نشستم پای سیستم و بخش قابل توجهی از مطالعه و مباحث فردام انجام دادم.

شام رو همسرم آورده بود،زحمت شام درست کردن حذف شد

فردا باید برم محل کارم یسر، مدارک رو تکمیل کنم

بعدش اداره برم و کارای اونجا رو پیگیری کنم

اگگگر زود تموم شد یسر برم خرید یکم از لیست خریدمو انجام بدم

چهارشنبه باید برم اداره و مدارک تکمیل شده رو تحویل بدم و مجوز رو بگیرم انشالله

بعدشم یسر برم پیش استاد عزیزم و لیست بلند بالای سوالاتمو ازش  بپرسم

اگگگگگر وقت شد برم تا مرکز خریدنزدیک اداره و یکم خریدکنم.

این اخر هفته انشالله مباحث آموزشی رو جمع بندی کنم و پرونده ببندم

و از ابتدای هفته دیگه با ذهنی آرام و قلبی مطمئن برم سراغ خونه تکونی

لیست خونه تکونیمو نوشتم خیللللی زیاده ولی من میتونم هنوز خیلی مونده به عید.

فعلا اولویت مباحث و مطالعات کاریه که به خوبی تکمیل بشه. 

یه لیست بلند بالای پارچه هم نوشتم میخوام بخرم ولی نمیدونم کی بتونم بدوزمشون فعلا مدل سرچ میکنم و پارچه لیست میکنم و امیدمو از دست نمیدم😁

ممنون که معرفی کردی😚 خیلی به درد میخوره این روزا حتما نصب میکنم

قربونت ...سایت بایا هم یه سربزن علاوه بر خدمات پزشکی،خدمات دیگه ای هم داره  که کاربردیه

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با عسل و یه قاشق پودر سنجد🤣🤣🤣 چون زانوم درد داره پودر سنجد می ریزم شما شیر کاکائو یا شیر قهو ...

قهوه پیشنهاد خوبیه ولی موز نه فعلا باهاش سرسنگینم تا یکم خجالت بکشه قیمتش بیاد پایین  لعنتی خوشمزه  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
خب در ادامه پرده ها رو نصب کردم. یکم اسباب بازیا رو جمع کردم. ظرفها رو شستم و سینک تر و تمیز شد‌. ...

روز پر کاری داشتیاااااا.....خدا قوت 

@شیوا95 @خانومسحرخیز خیلی ممنونم از مهربونیتون

سلام خانوما 

گزارش امروز:

قورباغه# خبری نبود

کتاب# همچنان سر همون کتابم....از عمد یواش یواش میخونم که دیر تموم‌بشه ( زندگی نامه استیو جابز)

رسیدگی# به خودم: خوردن یه لیوان شیر ، روغن کرچک به ابرو

خانوما شما مدارکتونو کجا میذارین ؟  به نظرتون اگه مدارک (که دسته بندی شده و هر کدوم تو پوشه ی مشخصه) رو تو کشوی کمد بذارم جای مناسبیه یا خیلی دیگه دم دسته...؟

سوال دوم :  جعبه ابزار همسرمو کجا بذارم جای مشخصی واسش پیدا نمیکنم (همه ی این مشکلات من به خاطر نداشتن کمد دیواریه  ) شما کجا میذارین ؟

@شیوا95   @خانومسحرخیز   خیلی ممنونم از مهربونیتون سلام خانوما  گزارش امروز: ...

ما اسناد ومدارک مهم همه راتو گاوصندوق میزاریم ولی دفترچه بیمه کارت ملی اینا تویه کیف توکمد میزاریم 

جعبه ابزارم توماشین یاپارکینگ شما اگه جانداری میتونی زیرکابینتی زیرکمدی  اگه حیاط داری توحیاط جابدی 

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
روز پر کاری داشتیاااااا.....خدا قوت 

سلامت باشی

آره خدا رو شکر

یه اتاق کامل شد.

امروز وقت دکتر دارم.ببینم فردا میرسم کار اتاق خودمون رو هم تموم کنم.

این نیز بگذرد...                                                       
@شیوا95   @خانومسحرخیز   خیلی ممنونم از مهربونیتون سلام خانوما  گزارش امروز: ...

من اسناد رو تو به کیف سامسونت و یه جای امن میذارم.

اما چیزهایی که زیاد استفاده میشه مثل کارت ملی و دفترچه بیمه و...تو یه کیف تو کمد.

جعبه ابزار هم یه کابینت تو تراس داریم گوشه ی یکی از طبقه هاش میذارم.

این نیز بگذرد...                                                       
نه یازدهم که زوده من مدرسه که میرفتم هیچ کدوم از همکلاسیام ازدواج که هیچ .با هیچ جنس مذکری در ارتبا ...

ریحانه جان من ۲۱سالمه زودم ازدواج کردم الانم بچه دارم یه بارم از زود ازدواج کردنم پشیمون نشدم دختردایی هام بالای سی سالشونه و مجردن خودشون که میگن ازدواج کار درستی نیست و همش به خوشگذرونی خودشون فکر میکنن از اون سبک زندگی اینستاگرامی دارن اما همین چند وقت پیش داشتم فکر میکردم ببینم کار کدوممون درست بوده.از فکر کردن بهش اعصابمم داغون شد خودتونم میدونید سن باروری خانمها تا۴۵ سالگیه......

ولش کن دیگه نمیگم منصرف شدم خودت تا آخرشو برو یه لحظه دستم لرزید موقع تایپ کردن احساس کردم با اینکارم دارم شک میکارم تو دل کسایی که این پستو میخونن.شک به حکمت خدا.ولی اینو بدون ازدواج اگه کار خوبی نبود پیامبر بهش تاکید نمیکرد میگفت تنها بمونین حال کنین واسه خودتون،تنهایی خیلی بده منظورمم از تنهایی این نیست که حتما یکی کنارت باشه منظورم اینه یکی باشه که واقعا اهل باشه همه جا پشتت باشه گاهی پدر و مادر و عزیزای یه آدم کنارشه ولی احساس تنهایی میکنه چون دلش به هیچ کدومشون گرم نیست پس عجله نکن که صرفا ازدواج کرده باشی تا از تنهایی خلاص بشی انتخابت جوری باشه که به معنای واقعی کلمه احساس تنهایی نکنی

یه عالمه نوشتم پرید😶😶😶😶 دیروز بعد از کارای اداری دو ساعتی وقتم خالی موند، زنگ زدم از خواهرم ...

اگه یادتون باشه دیروز صبح تو پستم نوشتم گوشیمو سایلنت کردم میرم بخوابم همین که گوشیمو خاموش کردم خانوم کوچولو بیدار شد و دیگه خوابش نبرد دو سه ساعتیم لج کرد نخوابید مونده بودم خودمو بزنم یا اونو😂😂😂که در نهایت خوابوندمش اما دیگه خواب خودم پرید کلا دلشون نمیخواد مامانا یکم استراحت کنن

اروشا جان وقتی جو متشنج باشه بچها خیلی خوب میفهمن وبهانه میگیرن اخه بچهای ماچه گناهی دارن اونابادعوت ...

آره واقعا،از امروز باید درست رفتار کنم با بچه ام،در مورد شوهرمم دقیقا همین کار رو میکنم ولی مثلا بعد یکی دو هفته کم میارم و دوباره به هم میریزم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
مشکلت چیه با همسرت؟؟؟؟ اگه دوست داری بگو شاید بتونیم کمکت کنیم

مشکلم شوهرمه،بی مسئولیتی هاش،توجه نکردن هاش و...

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
خب در ادامه پرده ها رو نصب کردم. یکم اسباب بازیا رو جمع کردم. ظرفها رو شستم و سینک تر و تمیز شد‌. ...

میشه لطفا بگیید چطور پفیلا درست می کنید

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....
اگه یادتون باشه دیروز صبح تو پستم نوشتم گوشیمو سایلنت کردم میرم بخوابم همین که گوشیمو خاموش کردم خان ...

عزیزم😄😄

کاملا درکت میکنم

ولی چکارشون میشه کرد این هیولاهای خوشمزه رو، تنها راه کاری که داری اینه که بخوریشون تموم بشن😁😍

ذرت مخصوص پفیلا از خواربارفروشیها میخرم قابلمه تفلون رو داغ میکنم  توش روغن میریزم. به انداز ...

مرسی عزیزم روغن زیاد می خواد؟

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....