2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2182431 بازدید | 92422 پست
سلام دوستان .قورباغه امروزم برق انداختن پذیرایی  ولی نمیدونم فرش با چی لکه گیری کنم .با شامپو ...

من با رافونه صورتی و کمی مایع ظرفشویی انجام دادم.بعدشم دستمال خیس.

مامانم شامپو فرش من گرفته بود راضی بود

این نیز بگذرد...                                                       
سلام دوستان خانه تکانی رو از کی شروع میکنین کسی چالشی کانالی تاپیکی برای خانه تکانی داره 

کم و بیش شروع کددیم.

چون شرایط فرق داره هرکس تو هرروز یه قورباغه قورت میده. همون خونه تکونی محسوب میشه

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اتاقها شروع کردم

اتاق خودمون غیر از جارو و گردگیری که هفته ی آخر انجام میدم کاری نداره.

اتاق بچهها پرده و شیشه و بالای کمدشون مونده.

و جمع آوری و گردگیری و جارو که مال هفته ی آخره.امروزم داخل کمد لباسهاشون تمیز و مرتب و تفکیک شد.

هال و پذیرایی

آشپزخووووونه

سرویسها

همین

این نیز بگذرد...                                                       

سلام سلام

گزارش امروز:

قورباغه# همسرم یه قورباغه قورت داد و من هیچی  

کتاب# ادامه ی کتاب دیروز

نوشیدنی#  ‍ بلاخره استارت شیر و عسل و سنجد رو زدم 

پیشنهاد# نصب اپیکیشین پالسی نو pul syno (خدمات پزشکی در منزل و داروخونه)

رسیدگی# به خودم: چرب کردن صورت با روغن بادام+ روغن کرچک به ابرو+لاک زدن به دست و پا و وداع جانسوز با یکی از لاک های وفادار و دلبرم (تموم شد  )

« هر کار و پیشه ای که داری ،آن را طوری انجام بده که انگار قرار است تا ابد زنده باشی و بابت کرده ات پاسخگو »

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلامم گزارش امروز من 

✔صبح زود پاشدن و رفتن به کلاس

✔خواندن دعام و ذکر

✔خرید پارچه برای عوض کردن رو بالشتی ها 

❌نرسیدم یه کشو دیگه لباسمو مرتب کنم😕

✔شستن دستشویی 

من تازه شروع کردم فعلا خیلی عقب و کُندم😕😕

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
سلامم گزارش امروز من  ✔صبح زود پاشدن و رفتن به کلاس ✔خواندن دعام و ذکر ✔خرید پارچه برای عوض ...

رهرو آنست که آهسته و پیوسته روَد

استارتو زدی خودش عالیه

این نیز بگذرد...                                                       
سلام سلام گزارش امروز: قورباغه# همسرم یه قورباغه قورت داد و من هیچی     کتاب# ادا ...

منم امشب برای اولین بار قبل خواب شیر و دارچین خوردم با یکعدد خرما.

این نیز بگذرد...                                                       
رهرو آنست که آهسته و پیوسته روَد استارتو زدی خودش عالیه

مرسیی❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
سلام دوس جونیا من الان مجبورم کارم رو هم مدیریت کنم واسه همین نسخه م واسه خودم خیلللی جواب نمیده. و ...

سلام زهرا جون من خودم هم خیلی دوست دارم با دخترم بخوابم ولی متاسفانه وقتی بیداریم دخترم اکثر اوقات یا بغل میخواد یابازی وقتی هم که میزارمش زمین جیغ میزنه و گریه میکنه حتی به زور غذا درست میکنم و به کارام میرسم فقط به خاطر همین مجبورم که سحر خیز تر باشم و اونجوری به کارای خونه برسم .میگم برای خونه تکونی و این جور مواقع راه حلی نداری که بتونم به  کارام برسم کسی رو هم ندارم کمکم باشه

سلام دوستای خوشگلم 

نماز صبح  

تلاوت ۵صفحه قران  

مسواک صبح وشب  

ورزش

خوش اخلاق بودن   

غیبت نکردن

بازی با بچه ها   

مطالعه کتاب نیم ساعت.  

گلدوزی یک ساعت

قصه برای پسرا

زودخوابیدن

کالری بالا 2700

نوشیدن 7لیوان آب  نمیدونم کی میشه همه تیک بخورن.و اما   فردا گفتار درمانی پسر2 که شوهرم باز امروز فردا کرد.  ادامه تمییز کردن پذیرایی.امروز صبح بعد صبحانه و ظرفا و جارو کردن حیاط تمیز کردن سرویس و...ی روفرشی چند وقت میخواستم بشورم نشد با خودم گفتم اینو میشورم بعد پذیرایی کار زیادی نداره بعد از شستن روفرشی که اصلا زیاد کثیف نبود ولی رفتم دراز کشیدم نشد بلند شم از شدت کمر درد.  ....بعد یه عالمه ظرف و درست کردن شام و جارو کردن آشپزخونه بازی با بچه ها و نماز و گزارش نی نی سایت وبعد خواب .

التماس دعا .شب خوش 

🖤🖤🖤🖤
سلام سلام گزارش امروز: قورباغه# همسرم یه قورباغه قورت داد و من هیچی     کتاب# ادا ...

سلام دیانا

اپلیکیشنی که معرفی کردی چه کمکی میکنه؟؟؟

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60