2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2180736 بازدید | 92352 پست

چه صفحه رندی 😍

اولین پست هم مال خودمه💃💃💃

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60

سلام به همگی🌹❤

چقدر تاپیک خلوته خانما کجایین؟؟؟🤔🤔

گزارش امروز:

🐸۴ تا کابینت تمیز کردم(دو تا سخت +دو تا آسون) کشو  رو دیگه وقت نکردم @تپلو92  

🐸مبلا  رو جاروبرقی کشیدم

🐸 حمام رفتم+اسکراب پوست +ماسک عسل و شیر+آبرسان و دور چشم

🐸 ۴۰ دقیقه ورزش کردم هوازی و قدرتی 

🐸۷ لیوان آب خوردم

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام 

من برنامم علامت نمیزنم 

اون کتاب و تمرین ذهنی و زبان و یکی دوتا دیگه علامت نخورد 

میترسم ضربدرا ببینم انرژیم بیوفته😜

عوضش حسابی تو نت چرخیدم امان از دست این اینیستا تا به خودت میای میبینی سه ساعته توش بودی و برات انگاری ده دقیقه گذشته 

بقیش همه انجام شد

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام صبحتون بخیر

دیروز علاوه بر کادهای روتین خونه مثل

جمع آوری رختخوابها و مرتب کردن تخت 

شستن ظرفها 

و ...

زبان خوندم دو درس.

در کل۷۵ دقیقه پیاده روی داشتم.

با پسرم درسهاش رو کار کردم.

کیک درست کردم.

🙃🐸هم این بود که رفتم الکتریکی درباره طرح بروکس پرسیدم.حالا چرا پشت گوش مینداختم نمیدونم🤔

حمام رفتم.

شام درستیدم.

اتاق بچه ها رو جمع آوری کردم.

دیگه همین

این نیز بگذرد...                                                       
سلام  عاقا من دیروز به بیشتر کارام نرسیدم برا همین تیک نزدم البته خیلی خسته هم بودم  عاق ...

تپلو جان  وقتی از پسرت میگی خواهرم میاد جلو چشام دختر اونم بیش فعاله البته انقدر که اینا بی خیالن دکتر نبردنش ولی نظر همه اینه که بیش فعاله رفتارش اصلا شبیه دختر۱۱ساله نیست یعنی اگه تو یه جمع بچگونه که همشون ۵تا ۸ ساله باشن بیفته از همشون شلوغ تر اینه.البته ۶ ماهه به دنیا اومده وقتی میگم ببرش دکتر میگه همه بچه های ۶ ماهه اینطورین مشکلی نیست ولی من واقعا دلم برای آینده اون طفل معصوم میسوزه گاهی تصمیم میگیرم خودم پیگیرش باشم اما میبینم در توانم نیست چه از لحاظ مالی چه از لحاظ زمان.البته اگه با همسرم در میون بزارم از تصمیمم حمایت میکنه ولی من روم نمیشه

سلام سلام  روز اول همیشه بهم سخت میگذره سخت که چه عرض کنم وحشتناک ....دیشب که اصلا نتونستم بخو ...

دیانا جان منم مثل تو بودم کمی شدیدتر  اما الان جوری شدم که با روزای دیگه تفاوت چندانی ندارم.دوتا کار هست که انجام میدم اونا تاثیر داشته.

هرشب قبل خواب شیر و عسل حتما بخور و این تبدیل بشه به روتین شبانه

روز قبل پریودی حتما ویتامین D بخور

من تاریخ پریودم یادم رفته بود این سری، ولی دیروز یهو دیدم......😊هیچ دردی نداشتم اما چون دیر متوجه شده بودم و ویتامین دی رو همون روز خوردم یکم کسالت داشتم اما خدارو شکر زود خوب شدم خواستی دفعات بعدی امتحان کن.

سلام😍

امروز اصلا نباید تایم بیداری بزنم،دیشب تا صبح کلا بیدار بودم و سر همه سه ساعت هم نخوابیدم،پسرم انگل گرفته و دیشب تا صبح بی تابی میکرد و می‌گفت شکمم رو ماساژ بده،اگه ماساژ نمی‌دادم نمی خوابید،و اینگونه بود که تا صبح یه شکم کوچولو و خوشگل و خوشمزه رو ماساژ دادم😁

از صبح تا الآنم دکتر بودیم،الان رسیدیم ظهرانه(بین صبحانه و ناهار )خوردیم و با مامانم صحبت کردم.راستی دیشب دمکنی دوختم برای خودم که زیبا شدن.🥰

الانم خونه ترکیده ولی یه کم دیگه کار خیاطی دارم انجام بدم😊ظرف ها و گاز رو تمیز کنم،اتاق رو مرتب کنم،جارو و دستمال بمونه برای فردا که حسابی تمیز کنم.

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

سلام

من از امروز می خوام خانه تکانی رو شروع کنم.فقط هر روز تا ساعت 6 سر کار هستم.فرصت می کنم کارهام رو تموم کنم؟

دو روز گذشته دو کار عقب افتاده و نیمه تمام را تمام کردم:دو تا فایل که باید تکمیل می شد و کارهای اداری اش انجام می شد.

امروز هم دو تا وبینار آموزشی شرکت کردم.ناهار گذاشتم.صبحونه پسرم رو دادم و تقریبا کار دیگه ای انجام ندادم.

کم کم هم باید آماده باشم برم سر کار(امروز چند ساعتی اول وقت مرخصی گرفتم).

دیانا جان منم مثل تو بودم کمی شدیدتر  اما الان جوری شدم که با روزای دیگه تفاوت چندانی ندارم.دوت ...

سلام عزیزم ممنون از پیشنهادت راستش با شیر میونه ای ندارم (از بس تو دوران کودکی و نوجوانی زیاد خوردم زده شدم ازش)ولی چشم امتحان میکنم

خانومای گل سلام

@سمنرخ جان تبریک میگم بلاخره طلسمش شکسته شد  

@کارنلین جان خیلی خوبه همینجوری ادامه بده پیاده روی دم صبح خیلی دل چسبه  

@r_p به امید روزای بهتر

جمع بندی قورباغه خوری بهمن ماه:

از ۶۴ قورباغه ی مورد نظر ،۴۳تاشو با همسرم قورت دادیم و حواسم بود جلوی تولد قورباغه های جدید رو بگیرم بخاطر همین نشد که همه قورباغه ها رو قورت بدیم

نصفشون مربوط به کارای اداری بود و نصف دیگه مربوط به خرید و برنامه ریزی و خونه و مغازه  .....

موفقیت# بهمن ماه : کتاب خوندن و گوش دادن موسیقی های بی کلامه (قبل و بعد از خواب ...عالیه تو گزارش های آینده بهتون معرفی میکنم ) و چند تا کار مربوط به همسرم...

دو تا قورباغه زخمی هم دارم که ان شالله تو اسفند ترتیبشو میدم( جمع بندی اطلاعات مربوط به طب سنتی و رسیدگی به پوست و موی همسرم )

باقی مونده ها رو به لیست اسفند اضافه کردم ۲۱+۱۵=۳۶

۳۶تا قورباغه مربوط به اسفند ماهه که مهمترینش استارت زدن زبان و طراحی سایته و عمل کردن به توصیه دوستمون (خوردن شیر عسل و قرص)

پیشنهاد# هر کی دوس داره میتونه جمع بندی قورباغه خوریشو بزاره تا بقیه انگیزه بگیرن

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام عزیزم ممنون از پیشنهادت راستش با شیر میونه ای ندارم (از بس تو دوران کودکی و نوجوانی زیاد خ ...

سلام دوستان،برنامه قورباغه خوری رو از صفحه چند استارت زدید،برم بخونم انگیزه بگیرم😁

اسفنـــــد سلام خوش آمدی تو بوی عیــــــــــد میدهی... خانہ تڪانی... خریــــــــــد... سرمای بی ساماڹ هوا و مرورِ خاطرات ۱۱ ماه پیش⌛ ...... اسفنــــــــــدجاڹ الهی خوش قدم باشی و آنقدر برایماڹ شادی و عشق آورده باشی ڪہ تا تڪرار دوباره ات یادت ڪنیم سلام بہ دوستانم برساڹ وبگو دوستشاڹ دارم... بگو هرجای ایڹ آب و خاڪ ڪہ هستند الهی شاد و سلامت باشند اسفندتاڹ بخیر خدا همیشہ پشت و پناهتان

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام عزیزم ممنون از پیشنهادت راستش با شیر میونه ای ندارم (از بس تو دوران کودکی و نوجوانی زیاد خ ...

طراحی سایت بلدی یا میخوای استارتش رو بزنی؟

این نیز بگذرد...                                                       
سلام عزیزم ممنون از پیشنهادت راستش با شیر میونه ای ندارم (از بس تو دوران کودکی و نوجوانی زیاد خ ...

منم عاشق طب سنتی ام . کما بیش مشغول تحقیق هستم،ممنون میشم اطلاعاتی که پیدا کردین رو در اختیار منم بزارین

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

سلام کارهای امروزم

خوردن صبحانه  و داروها 

🐸رفتن به خدمات ارتباطی 

شستن ظرفای دیشب

بعد از ظهر خوابیدم

شیر جوشوندم

پذیرایی مرتب مردم

سوپری خرید مردم

خریدا رو ضدعفونی مردم

نمازام خوندم

حموم رفتم

اتاق و تخت مرتب کردم 

مایع ماست زدم 

طبقات یخچال دستمال کردم 

شام خونه ی خواهرم دعوت بودم رفتم 

تو شام و سور و ساطش کمک  مردم

@سمنرخ   کابینت چه کردی؟ من امروز نرسیدم ان شالاه از فردا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
تپلو جان  وقتی از پسرت میگی خواهرم میاد جلو چشام دختر اونم بیش فعاله البته انقدر که اینا بی خیا ...

بهشون نمیتونی صحبت کنی که قانع بشن  ببرنش بگید یه چکاب کنن حداقل یه بار 

خودتونم میتونید ببرید بیمارستان کودکان اونجا ویزیت نرخ مصوب دولتی  اونقدی هزینش نمیشه 

داروهاشم اصلا گرون نیست