2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2231609 بازدید | 94080 پست
به به چه عالی من اگر قرار باشه بعد تهران یه جا رو برای زندگی انتخاب کنم.شماله. همیسه هم به همسرم‌م ...

ما هم به خاطر کار این همه سال موندیم البته ما هر دومون شمالی هستیم وکل دوست و فامیل و پدر و مادرمون شمال هستن همگی 

همسرتون راست میگن برای کسایی که تهران بزرگ شده باشن شاید سخت باشه انشالله به هر آرزویی دارین برسین

یه چند روز تو درس کمتر بهش سخت بگیر با بازی و تشویق و رقابت  مجابش کن بنویسه.بچه شاید خسته میش ...

اره باید کمترسخت بگیرم و ببرمش پارک  ممنونم گلم 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌹😘

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اگه نکته برداری کردی ازشون عکسم بزار استفاده کنیم

حتما عزیزم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
ایده ی نوشتن کتاب خیلی خوب بود  منم از این به بعد همین کار میکنم 👍

ایده از من نبود از آریا جان بود که من با کلمه یا یه جمله ی خاص یا اسم شخصیت داستان اشاره میکنم در حد یه خط نه بیشتر ولی آریا بیشتر از من مینویسه

خب سلام سلام 

من زود اومدم کسی گزارش قور قوری نداده هنوز

قورباغه# حوله های تن پوش حمام رو شستم ولیست کارای فردا رو نوشتم (یه طوماره)

کتاب# خوندن کتاب سنگی بر گوری از جلال ال احمد(قابل تامل بود)

انرژیتون نیفته ها 

دوستتون دارم  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام سلام به همگی خوب و خوش باشید همیشه    من بالاخره بعد یه مدت طولانی غیبت اومدم  ...

سلام بر رفیق زبلم

چه خوب هم جابجا شدی هم خونه تکونی کردی از همه مهمتر نزدیک مامان جون رفتی 

ان شالله که همه چیز خوب پیش بره عزیزم

@کارنلین من دوس دارم برم یزد زندگی کنم عجیب آرومه بهم آرامش میده عجیب بهم خوش گذشت اون چند روزی که اونجا بودم بهترین خاطراتمو ثبت کردم به نظرم فرهنگشون شهرشون مهمون نوازیشون عالیه  از همه مهم‌تر ارده های خوشمزه ای داره   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام به همه دوستان 🌹🌹 بیشتر وقت صبحم برای کلاس آنلاین پسرم گذشت😣 عصرم که تکلیفش 😩 کل خونه رو ...

وقتی میگین فلان جا رو اساسی تمیز کردم خب یعنی خونه تکونی دیگه چرا فکر میکنی کاری واسه خونه تکونی نکردی

سخت میگیریا 

سلام دوستان

کزارش امروز

بیداری ساعت ۷.نماز و دعای عهد و صباح خوانده شد...

خاکشیر ناشتا/روتین پوست صبح

ظرفهای ماشین و آبچکان و خالی کردم و جا دادم. 

یه سری لباس شستم و پهن کردم. 

جم و جور خونه و جابجایی بقیه خریدها. 

ناهار درست کردم. ظرفها رفت تو ماشین..

🐸:مرتب کردن فریزر

🐸:کشو دستمال های کناری خالی و مرتب شد.

🐸:کشو دستمال های مطبخ مرتب شد.خیلیا رو گذاشتم ببرم باغ.

🐸:دمکنی و پیشبند ظرفشویی خریدم (دیگه قبلیا فاجعه شده بودن)

🐸:جواب تستم و از آزمایشگاه گرفتم که هفته بعد ببرم نشون دکتر بدم.

🐸:آش نذری مو درست کردم و پخش کردم.

خواهرم و بابام اومدن کمکم.بعدم یه دمنوش همراه شیرینی های خواهر پز خوردیم.

کلی ظرف آشی شسته شد و رفت سر جاش

گاز حسابی کثیف شده که بمونه واسه فردا.

یه دوش گرفتم که خستگیم کم بشه و برم دکتر..

رفتم دندان پزشکی 

برگشتنه میوه خریدم که فردا میشورم و جا میدم که قبلش حامیوه ای رو باید تمیز کنم.

کاموا خریدم که برای فیل پسر جون شال و کلاه ببافم

مطالعه انجام شد. 

یه لگو هم براش خریدم که روز عید حضرت علی بهش میدم.

بازی فکری کردیم.

قرآن و خط و ورزش و تایم اختصاصی بچه ها انجام نشد..

مطلقا ممنوع های بچه ها هم خوب بود. 

قرصهامون هم خوردیم..

کالری شماری نکردم اوضاع خوردنم خیلی خوب نبود

باید جدی بگیرم تا نرفتم دوباره روی ۷۰😅

فردا صبح نوبت آرایشگاه دارم که تا ظهر طول میکشه..صبح کلی کار دارم..ظرف و لباس و جم و جور و....

پوستم تمیزه و مرطوب کننده هم زدم.دیگه روتین و انجام نمیدم.

مطالعه آخر شب و دعا و خواااب 

شبتون بخیر و آرامش انشاالله ..

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
 وقتی میگین فلان جا رو اساسی تمیز کردم خب یعنی خونه تکونی دیگه چرا فکر میکنی کاری واسه خونه تکو ...

نه عزیزم منظور روی کانتر ...در یخچال و سینک و تی و...

اینکه منفجر شده بوده رو خوب برق انداختم و دوباره فردا بر میگرده به حالت قبل😅😅

مثلا کابینت هنوز تمیز نکردم دراشون لکه دارن میگم بزار بیاره برا خونه تکونی

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60
نه عزیزم منظور روی کانتر ...در یخچال و سینک و تی و... اینکه منفجر شده بوده رو خوب برق انداختم و دوب ...

منم داخل کابینتهارو تقریبا تمیز کردم و روش رو گذاشتم آخر کار.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام دوستان کزارش امروز بیداری ساعت ۷.نماز و دعای عهد و صباح خوانده شد... خاکشیر ناشتا/روتین پوست ...

چقدر قورباغه

تاپیک صدای قور قور برداشت🤣🤣

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60