2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2181514 بازدید | 92377 پست

سلام 

من صبح برنامم مشخص نبود برا همین نیومدم چون قرار بود بریم خونهی خواهرم باز پیش خودم گفتم نمیرم .....

خلاصه برنامه ی امروزم

صبحانه خوریدیم و قرصا  نشستم مداد دفتر های پسرم اسم گذاریشون کردم

نهار داشتم   امروز نوبت پسرم مدرسه بود رفتیم تا 3 تو حیاط نشستم تا تعطیل شه بیایم خونه

اومدم خونه هلاک بودم بس که گرم بود 

هندونه و نهار خوردیم و خوابیدیم

ظرفای نهار شستم    

آبلیمو گرفته بودم  صافش کردم تو شیشه ها جا کردم و ظرفا و قیف شستم

شام درست کردم و ظرفاش شستم     

آشپزخونه رو جاروبرقی کردم

آشپزخونه و دستمال کردم

پسرم حموم بردم و سشوار و لباساش پوشیدم

لباسا رو شستم و پهن کردم

تخت مرتب کردم

اتاقم گردگیری کردم

حال مرتب کردم

اتاق خوابم جارو برقی کردم

موهای موکت گرفتم

حال سرسری جارو کشیدم

چند سری پیش دستی های هندونه رو شستم

قرصا رو خوردیم

اصلا امروز رو چالش هام نبودم   6 ساعت امروز زمانم برا پسرم گذشت بردن و آوردن منتظربودناش و ...

حالا باید برنامش مشخص بشه تا من بتونم براش برنامه بریزم اون طورم که بوش میاد کل روز درگیر آموزش و  تکالیف میشم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

• ناهار ماکارونی✅

• شیر صبح❌

• مولتی ویتامین ها✅

• قرص آهن ❌

• اعمال روز✅

• زیارت عاشورا✅

• خلاصه نویسی❌

• شماره پزشک اطفال نوزاد❌

• مطالعه و یادداشت برداری✅

• آماده کردن ساک و لوازم بیمارستان✅

• خرید لوازم بهداشتی(موبر.روغن بدن.صابون بچه.گوش پاک کن.اسپری بدن کودک.)✅

• سفارش خرید به مامانم(سوتین پارچه ای.شورت برای احد.پیراهن دکمه دار.وان حمام نوزاد.سرویس ناخن گیر.تب سنج)✅

• شستن ظروف✅

• لیست خرید✅

• مرتب کردن کابینت سوپر مارکتی✅

• آب دادن به گل❌

• تاپیکها❌

• کانالها✅

• مرتب کردن کمد✅

• خیساندن پتو❌

• شستن روتختی و ملافه ها❌

• مرتب کردن پذیرایی❌

• نخابیدن بعد از ظهر✅

• یامحسن✅

• حمد و استغفار✅

• هواپونو✅

• سشوار✅

• تماس با اهل بیت✅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من این چندروزه بشدت درگیربچهام وبیشترکاربیرون پسرماتصمیم گرفتم پیش دبستانی بفرستم چون همش یاخواهرکوچولورااذیت میکنه یامیخادبره توکوچه متاسفانه بادست شستنشم ب مشکل برخوردیم میگه من صدباردستامانمیشورم کرونانیست

خلاصه مشغولم کارهاشاانجام میدم ک بره پیش دبستانی دخترمم که احتمالابرخلاف میل من بایدهفته ای دوروزلاقل بره مدرسه وچون شهرخودمون رشته تجربی نداره بایدشهربه شهربره ومن همش نگرانم ریه هاشم مثل خودم حساسه دعاکنیدمشکلی برای هیچ بچه ای پیش نیاد 

ازفرداانشالاگزارش میزنم دوستان گلم

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

سلام صبح به خیر 

امیدوارم روز خوبی رو پیش رو داشته باشید  

برنامه ی امروزم به امید خدا  

امروز میخوام چالش هام رعایت کنم  و پس تو برنامم میارمشون ان شالله که موفق باشم

خوردن آب زرشک ناشتا 

ورزش زومبا و قدرتی شکم     45 دقیقه

خوردن یه لیوان چایی با خرما

لغت زبان   نیم ساعت

خورن قهوه 

خوردن صبحانه ی مفصل فعلا نمیدونم چی بخورم

بیداری پسرم و خوردن قرصامون

صبحانه ی پسرم 

با پسرم کار کنم    40 دقیقه

دیدن فیلم زبان    15 دقیقه

پختن نهار 

شستن ظرفای نهاری که پختم و صبحانه

مرتب کردن اتاق پسرم   مثل بازار شام

نماز و دو صفح معنی قرآن

نهار بخوریم و ظرفاش بشورم

مرتب کردن تخت

جمع کردن ظرفای آبچکون

چرت بعد از ظهر

چند تماس تلفنی دارم انجام بشه

با پسرم دوباره کار کنم        20 دقیقه

لغت زبان           60 دقیقه

پختن شام 

نماز

به صورتم روغن زیتون بزنم

خوردن شام و شستن ظرفاش

خوردن قرصا

پختن نهار همسرم برا فردا

مدیتیشن و لالا

رژیمم# رعایت کنم    #‍به پوستم برسم      صبح# زود بیدار شم     با# پسرم کار کنم     #‍زبان بخونم      #نت‍ گردی کمتر از یک ساعت

#خوش اخلاق باشم    

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان من این چندروزه بشدت درگیربچهام وبیشترکاربیرون پسرماتصمیم گرفتم پیش دبستانی بفرستم چون هم ...

خدا حافظ همه ی بچه ها باشه  

کارخوبی میکنی میفرستیش 

اخه اگر میخواد رعایت بشه باید آدم و اعضای خانواده رو آفتاب مهتاب نبینه اون میشه قرنطینه 

الان پسرم تو کوچه میره همسرم سر کار میره من بیرون میرم انصاف نیست سر مدرسه بگم بچم مدرسه نره چون کرونا هست

سلام خانوما یه سوال داشتم میشه برای اینکه برنج حشره نزنه اونو یه روز گذاشت تو فریزر؟روش مطمئنیه؟برای تعداد زیاد و مدت زیاد جواب میده؟من برای حبوبات دیگه رو امتحان کردم جواب داده حالا نمیدونم برای برنج هم جواب بده یا نه البته یه کیسه گذاشته بودم قبلا که یه روز موند تو فریزر بعد ریختم تو سطل و همونجوری بدون سیر و نمک گذاشتم یه گوشه تو آشپزخونه موند اما چیزیش نشد حالا سوالم برای ۷۰کیلو برنجه اگه کسی امتحان کرده بگه ممنون

سلام خانوما یه سوال داشتم میشه برای اینکه برنج حشره نزنه اونو یه روز گذاشت تو فریزر؟روش مطمئنیه؟برای ...

این روش نمیدونم 

ولی من بابام زمین داره سالی 200 کیلو بهمون برنج میده 

روش نگهداریش برای ما این طوریه که میزاریم تو کیسه های برنج که بالاشون زیپ داره حتما باید از اون کیسه نخی های برنج باشه نه از پلاستیکی های هندی 

بعد باید بزاریمش جای خشک مثلا تو انبار یا تو کمد دیواری جایی که رطوبت نداشته باشه

حدود دو تا سه سالم میمونه بدون اینکه سیر و اینا بزنیم

سلام خانوما یه سوال داشتم میشه برای اینکه برنج حشره نزنه اونو یه روز گذاشت تو فریزر؟روش مطمئنیه؟برای ...

راستی کی زایمان میکنی به امید خدا؟

• ناهار ماکارونی✅ • شیر صبح❌ • مولتی ویتامین ها✅ • قرص آهن ❌ • اعمال روز✅ • زیارت عاشورا✅ • خل ...

به به خانوم باردار

کیفتو هم بستی !

بسلامتی

کی زایمانته دوستم ؟

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
خدا حافظ همه ی بچه ها باشه     کارخوبی میکنی میفرستیش  اخه اگر میخواد رعایت بشه بای ...

افرین منم هرچی فکرکردم دیدم نمیشه ک زندگی تعطیل بشه دیگ توکل برخداانشالاخدادستمونابگیره

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام برهمگی🍀🌸🍀                       &nbs ...

من بهار شمعدونی قلمه زدم نگرفت 🙁 همه حس و حالم پرید.

خیلی دوست دارم شمعدونی زیاد داشته باشم ولی فقط دو تا دارم که اونا هم لاجونن و فقط بهار و مثلا الان گل میدن😏تابستونا اصلا روی گل نیستن😏

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز

سلام ظهرتون بخیر

ساعت بیداری10صبح ،چای وصبحانه خوردم وظرفا رو شستم ،بعدش خورشتو بار گذاشتم 

یه کار خیلی سخت داشتم اونم مرتب کرد کمد لباسم که خیلی وقته میخوام انجامش بدم بالاخره امروز موفق شدم ،کلی لباس که نمیپوشیدمو انداختم دور 

نمیدونم چه مرضی دارم لباسا رو نمیپوشم ولی دوست دارم تو کمد باشه و دور نمیندازم، امروز این کار سخت انجام دادم ، ولی از شما چه پنهون هنوز عذاب وجدان دارم برای لباسام هیییییی

الانم برنجمو دم گذاشتم ودر حال نت گردیم. روزتون خوش دوستان