2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2190953 بازدید | 92785 پست
☁️❤️برنامه امروز رو سعی میکنم کمی سبک بچینم اگر خدا بخواد۸تا ۹ کار خیس کردن برنج فردا ۹تا۱۰ خونه مر ...

❤️☁️ امروز چهارشنبهست، این هفته تقریبا تموم شد🙃

هفته خوبی بود. کارهای زیادی انجام دادم👌

ممنونم خدای عزیزم❤️

۸تا۹ کار

۹تا۱۰ کارهای خانه قند دوساعته

۱۰تا۱ برم پیش عمم خواب نهار ابرو یاد بگیرم نماز اول وقت

۱تا۳ دکتر غدد قند دوساعته حساب وکتاب خانواده بیمه

۳تا۴ اگر قرار شد فردامهمان بیاد، بیام خونه و کارها رو شروع کنم

اگر قرار نبود مهمان بیاد، برم خونه مامانم به درس بچهها برسم.

بقیه روز بدون برنامه🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره برف شروع کرده به باریدنهمین حالا😍

به به....

اینجا هم از دیشب بارون میباره.🌧☔

🤗🤗🤗

کاش برفم بیاد همه ی مریضی ها و پلیدی ها رو بشوره ببره...🤲🏻🌨❄⛄

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
عزیزم.إن شاءا... بهتر باشید.🤲🏻🌼

تا می خوام بهتر بشم نمیشه که نمیشه

به زوووور خودم تو این دنیا میکشم

اگر پسرم نبود تا حالا خودمو خلاص کرده بودم چون مسئولیتش با منه من نباشم اونم نیست

قلبم داره مچاله میشه

مامانم اذیتم میکنه شدید

دیروز ۶۰۰ میلیون پول بهش دادم تا ولم کرد اخه میخوای چی کار این همه سرمایه این همه پول رو

نمیگع من مریضم پسرم مریضه

بهش بدهکار بودم ۳۰۰ تومن اونم بهم ۶۰۰ تومن دیروز اومد مغازم گفت گفت گفت منم ۶۰۰ تومن برای یه مغازه خرج کرده بودم گفتم جای اون ۳۰۰ تومن بدهکاریم فقط ولم کن

یه دلیل بسیار مهم که می خوام شهرمو عوض کنم مامانمه می خوام فرار کنم

حرص پول داره می کشتش اگر بگم اندازه ی ۲ تا طلا فروشی فقط طلا داره باورت میشه به بار شمردیم ۳۰ تا انگشتر داره

چقدر ملک و املاک و مغازه داره ولی دیروز ۱۰۰ هزارتومن ازم کرایه گرفت رفت انگشترمو رو از مغازه اورد این روحم نابود میکنه از اینکه بچه هاشو نمی بینه چقدر بچگی شکنجمون داد

از اون وذم مادرشوهرم تولد نوه ی دختریش به انگشتر ۷۵ میلیونی کادو داد به پسر من ۵۰ هزاز تومن انگار بچه ی من گداست

حالا دیدید دیگه من برای هر دوشون پلاک طلا خریدم

من با اینا نابود میشم

بخدا بحث پول نیست بحث فرق گذاشتناست هیییی

پسرمم روحی داغووونه خیلی ناراحتشم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام همگی خسته نباشید اینشالله همگی حال دلتون خوب باشه دیروز من کلن به مهمونی گذشت و کار خاصی نکردم امروز پسرم رو راهی مدرسه کردم تا ساعت نه و نیم خوابیدم بعد بلند شدم مرغ پختم لباس ها تو سالن ولو بود جمع کردم گذاشتم داخل کمد سالن و آشپزخونه رو دستمال کشی کردم آشپزخانه و سالن رو جارو برقی کشیدم سرویس بهداشتی شستم یه دور لباسشویی زدم و پهن کردن فعلن هم آب برنج رو گزاشتم تا جوش بیاد بعد نهار هم باید ظرفا رو بچینم ماشین گاز و سینک رو تمیز کنم فعلن تا اینجا

تا می خوام بهتر بشم نمیشه که نمیشه به زوووور خودم تو این دنیا میکشم اگر پسرم نبود تا حالا خودمو خلاص ...

عزیز دلم اینشالله مشکلاتت به زودی حل بشه و حالت خوب خوب بشه بهترین کار مهاجرت به شهر دیگه و کم کردن روابطتتون با خانواده هاتونه

تا می خوام بهتر بشم نمیشه که نمیشه به زوووور خودم تو این دنیا میکشم اگر پسرم نبود تا حالا خودمو خلاص ...

خدا به دلت آرامش بده

رفت و امدتو خیلی خیلی محدود کن

شما که خیلی هم شلوغی و روزات بدو بدو میگذره

ازشون خبر نگیر

خودت و بچه ت فقط مهم باشه واست و شوهرت تازه اونم اگه خوبه

البته میدونم اینا به حرف ساده ست ولی بپذیر زندگی تو هم همینه اگه میتونی بهترش کنی وگرنه باهاش مدارا کن

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خدا به دلت آرامش بده رفت و امدتو خیلی خیلی محدود کن شما که خیلی هم شلوغی و روزات بدو بدو میگذره ازشو ...

اره رفت و امدم و محدود می کنم از هر دو طرف

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دوباره برف شروع کرده به باریدنهمین حالا😍

الحمدلله انشالله روزی شهر من

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من امروز کلی کار دارم و تا الان فقط استراحت کردم. شب میام گذارش میدم 😍

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"