2777
2789

بعد اینهمه سال؟نرو سمت این چیزا اعصابتو خراب نکن عزیزم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

مگه مال خیلی وقت پیش نیس

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم وقتی خوندم حالم بد شد ریحانه جباریم 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

یادمه بچه بودم این اتفاق افتاد خیلی روم اثر گذاشت.چندسال پیش که فیلمشو ساختن نشستم نگاش کردم باز چندروزی بهم ریختم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

همش میگم نکنه منم نتونم عصبانیتمو کنترل کنم مرتکب اشتباه بشم مگه همه ادما قاتل بدنیابدنیا میان...خ

دایاخودت حفظم کن.....

میشه برای سلامتی یه مریض کوچولو یه صلوات بفرستین؟

یعنی شوهر خودش زنشو کشته بعد انداخته گردن زن صیغه ایش؟؟ بعد زن صیغه ای رو اعدام کردن؟

یاد اون فیلم افتادم اسمش یادم نیست که طناز طباطبایی بود با نوید محمد زاده

ما آبادانیا   
یعنی شوهر خودش زنشو کشته بعد انداخته گردن زن صیغه ایش؟؟ بعد زن صیغه ای رو اعدام کردن؟ یاد اون فیلم ...

خشم و هیاهو

جریانش چیه من نشنیدم برا چه زمانیه

واسه خیلی سال پیش عزیزم.زن  ناصرمحمدخانی با چندین ضربه چاقو توسط زن صیغه ای شوهرش کشته شد.میگفتن خود محمدخانی هم دست داشته ولی ثابت نشد.شهلا بعد چندسال اعدام شد.این آقا البته چندوقت پیش مجدد ازدواج کرد و پسرشم چندماه پیش دنیا اومد.از همسر مرحومش هم 2 تا پسر داره