2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 11297 بازدید | 136 پست
خانومی اصلا جایی که بچه داخلش هست محفوظه و درش بسته است. اصلا آلت مرد داخل رحم نمیره که بخاد کیسه آب ...

درسته ولی دست خودم نیست 

نمیدونم چرا بدم میاد 

اتفاقا خیلی خیلی آروم و رابطه ی کاملم نداریم اصلا ولی من‌ واقعا اوضام داغونتر از این حرفاست

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اخی چه جالب  واقعا خیلی خوبه ها ! حالا من میگم چطور دلت میاد من با این حالم اخه! میگه اتفاقا ...

واییییی

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا چقددلم میاد ولش بابا نشدرابطه حالم بهم خورد

همش که رابطه نیست کنار همسر خوابیدن به آدم ارامش میده 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
حالا حتما رابطه نه که کلا تنها خوابیدن و میگم همین که کنارش بخوابی هیچیم نباشه خودش خیلی خوبه

خسیسه پول واسه عیدمیخام برا لباس نمیده پس منم اون چیزیکه میخادهم بهش نمیدم که بفهمه نیازداشتن یعنی چی

خسیسه پول واسه عیدمیخام برا لباس نمیده پس منم اون چیزیکه میخادهم بهش نمیدم که بفهمه نیازداشتن یعنی چ ...

😃

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
ببین ارگاسم و حتی دخول زیاد باعث باز شدن دهانه رحم میشه. من تو بارداری دومم همسرم اصلا مراعات نمیکرد ...

اینکه میگی رابطه باعث زایمان زودرس میشه تاحدودی درسته فک کردم برا بچه بده  

من تو بارداری زیاد رابطه داشتم ولی پسرم از تاریخ زایمانم رد شده بود عین خیالش نبود ک باید بیاد...

۱۰ روز صبر کردیم

بعد ۱۰ روز رفتم بیمارستان با امپول فشاروو......

ولی دهانه رحمم باز نمیشد

یادمه از ساعت۱۰ صب بستریم کردن و کم کم امپولا شرو شد و کم کم دردا

ساعت ۳ صب همین موقه  ها ک دیگه دردام شدید بود   واقعا معاینم میکردن پرسیدم چندسانت باز شده 

گف عزیزم هنوز ۳ سانته

ینی با خودم گفتم خدایا من اینهمه درد کشیدم هنوز دهانه رحم باز ۳ سانت....

من زنده بیرون نمیام از این بیمارستان...

خیلی اشک ریختم اون لحظه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
ببخشیدا ولی اینجور مردا بعضاتو بارداری زنشون میگن خانوممون ورود ممنوعه و بازار آزاد میگیرن برا خودشو ...

چرا گلم‌ خیلی عادی 

من شخصا در مورد همسر خودم میگم چنین‌ جملاتی به مغزش خطور نمی کنه.بچه موجود عجیبی هست ان شاء‌الله قسمت همه بشه شرایط بارداری و بعد بچه خیلی متفاوت میشه

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
منم کل دوران باردای دکترم گفت داشتن رابطه هیچ مشکلی نداره پس به حرف دکترت گوش کن نزار هم خودت هم شوه ...

نمیذاره واقعاوگرنه من از خدامه دروغ چرا 

خیلی میترسه

خوب حالا چه واجبه دخول داشته باشین از راه های دیگه ارضاشین مثل نامزدا ازهیچی که بهتره

واضح که نمیشه گفت ولی اونجوری هست اما من اذیت میشم