2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 11297 بازدید | 136 پست
نمیدونم والا  این چند ماهم تموم بشه راحت بشم

انشاءالله به سلامتی تموم شه و پسر گلت رو صحیح و سالم بغل کنی عزیزم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
عجیب نیست ما هم همینطور بودیم‌ البته من بعد ۹ سال بچه دار شدم ولی موقع اقدام یک شب در میون رابطه داش ...

ببخشیدا ولی اینجور مردا بعضاتو بارداری زنشون میگن خانوممون ورود ممنوعه و بازار آزاد میگیرن برا خودشون

وگرنه این حجم از مراعات عادی نیس

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا درکت میکنه من همش موقع رابطه هی صحنه ی پاره شدن کیسه ی آب میاد تو ذهنم‌😓گرچه خیلی کوتاه و م ...

خانومی اصلا جایی که بچه داخلش هست محفوظه و درش بسته است. اصلا آلت مرد داخل رحم نمیره که بخاد کیسه آبو سوراخ کنه دهانه ی رحم بستس. من تا آخرین هفته باراری رابطه داشتم ولی به آرومی نه با ضربه های تندو شدید

پس باهاش درمیون بذار تعارف نداری که بگو اعصابم خراب میشه  من‌ بارداری اولمم تا اخرین روز رابطه ...

امشب بهش گفتم میگه تحمل کن تموم میشه برای سلامتی خودت میگم

منم گفتم باشه دیگه نمیگم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
میگه دکتر درک نمیکنه یوقت چیزیت بشه چه غلطی کنم من

اخی چه جالب 

واقعا خیلی خوبه ها !

حالا من میگم چطور دلت میاد من با این حالم اخه!

میگه اتفاقا حالت رو خوب میکنه 

یا میگه‌ من‌دلم نمیاد ولی این دل نداره نمیفهمه چیکار کنم😐😅

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
امشب بهش گفتم میگه تحمل کن تموم میشه برای سلامتی خودت میگم منم گفتم باشه دیگه نمیگم

ماشاالله کوتاه هم نمیاد😁

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
خانومی اصلا جایی که بچه داخلش هست محفوظه و درش بسته است. اصلا آلت مرد داخل رحم نمیره که بخاد کیسه آب ...

بعدشم رابطه معذرت میخواما همیشه نمیشه که داخلی باشه

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
نمیدونم والا چون دکتر گفت مشکلی نیست و اینا گفتم باشه و خودمم یکم طبعم عوض شده واسه همین عصبی شدم

منم کل دوران باردای دکترم گفت داشتن رابطه هیچ مشکلی نداره پس به حرف دکترت گوش کن نزار هم خودت هم شوهرت سرد و عصبی بشید.