2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 11297 بازدید | 136 پست

من برعکس استاتر کلی دارم به خودم فشار میارم که گاهی شروع کننده باشم ولی کلا دوست ندارم پیشقدم باشم چون اگر شروع کننده باشم همسرم دیگه همون اول میره سر اصل مطلب و البته درحالت عادی هم زیاد پیشنوازی نداره ولی همون ناز کشیدن و راضی کردنم را میزارم بحساب پیشنوازی ...

مردها این زمونه مسیولیت پذیری هیچی ندارن  پیشقدم شدن برا رابطه هم  انداختن گردن زنهاشون ...

دیگه خدا راشکر وظیفه ای تو زندگی زناشویی ندارن 😏

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
دقیقا ما هم همینطور بودیم البته خودمم تو بارداری خیلی سرد شده بودم 

من برعکس شما

بیشتر شدههه به شدت

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون هم شب جمعه😁

😆😆😆😅

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
همین دیگه  ..ما کلا شبا و ظهرا و کلا وقت خواب کنار هم میخوابیم  ..یهویی خو پیش میاد دیگه ...

دقیقا

غیر کنار هم خوابیدن طی شبانه روز بوسه و بغل و نوازش و ....رخ میده که یکی اش به رابطه ختم میشه دیگه😁😁😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
منکه شوهرم این یه هفته س باهاش قهرم جدامیخوابم چه راحت هم میخوابم نه نیازی دارم ونه گوزی دارم😂😂😂

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟?

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
یه چیز جالبی که داره اصلاااااااا تکون نمیخوره تو خواب همونجوری که شب میخوابه صبح بیدار میشه راستش ...

😂😂😂

پس کلا حساس شده زیاد سخت نگیر بهش اگه خودت خیلی احساس نیاز کردی با خودت ببرش دکتر تا دکترت براش توضیح بده که میتونه رابطه داشته باشه

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
نمیدونم والا چون دکتر گفت مشکلی نیست و اینا گفتم باشه و خودمم یکم طبعم عوض شده واسه همین عصبی شدم

نه دکترها برای خودشون میگن اگه بی تاثیر هست چرا پس آخرای بارداری برای زایمان زودتر میگن رابطه داشته باشید . ابو علی سینا میگه خیلی بهتره که اصلا تو بارداری رابطه نداشته باشید. همسرت خیلی با درک هست که داره مراعات میکنه..

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
نه دکترها برای خودشون میگن اگه بی تاثیر هست چرا پس آخرای بارداری برای زایمان زودتر میگن رابطه داشته ...

نمیدونم والا 

این چند ماهم تموم بشه راحت بشم

ما کنار هم میخابیم ولی شوهرم سریع خوابش میبره خستس کلا

خب البته اینم درنظر بگیر که ادم بخصوص تو شرایط خستگی  به یه عامل محرک نیاز داره و اگر واقعا خستس و کارش سنگینه بهش حق بده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اره خیلی شدیدددد

پس باهاش درمیون بذار تعارف نداری که بگو اعصابم خراب میشه 

من‌ بارداری اولمم تا اخرین روز رابطه داشتم هیچ مشکلیم پیش نیومد 

الانم‌داریم کمم‌نه یه روز درمیون یا ۳ روز یبار کم کمش...

شوهرم گرمه کاریش نمیشه کرد دیگه ولی خیلی با احتیاط و مدت زمان‌کوتاه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
😂😂😂 پس کلا حساس شده زیاد سخت نگیر بهش اگه خودت خیلی احساس نیاز کردی با خودت ببرش دکتر تا دکترت ب ...

بهش میگم دکتر گفته مشکلی نداره کم و با شرایط درستش

میگه دکتر درک نداره  

کلا مقاومت میکنه با اینکه خودشم سختشه

ولی دیگه کار ندارم

ما کنار هم میخابیم ولی شوهرم سریع خوابش میبره خستس کلا

خب پس حساس نشو فرقی نداره که کی اول شروع کنه 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
برچه اساس میگی هرچی رابطه کمتر بهتره دوست من؟؟ سواله صرفا چو اگه دلیل علمی دارین برام توضیح ببدین

ببین ارگاسم و حتی دخول زیاد باعث باز شدن دهانه رحم میشه. من تو بارداری دومم همسرم اصلا مراعات نمیکرد آخر هم تو ۶ ماهگی یکدفع دهانه رحمم باز شد و زایمان زود رس داشتم. دقیقا دو روز بعد از رابطه ی زیاد.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.