2777
2789
عنوان

رنگ مو

201 بازدید | 28 پست

سلام کسی میدونه والبته مطمئن باشه رنگ عسلی روبدون دکلره روی موهایی بازمینه مشکی چطورمیشه درآورد واینکه آیامارک رنگها واقعاتاثیری روی کیفیت رنگ موداره

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول000بزن رنگ موهات روشن شه بعد رنگ عسلی بزن 000باعث میشه رنگ مو به زردی مایل بشه که میتونی رنگتو با ...

عزیزم ۰۰۰روبارنگ دودی قاطی کنم یاعسلی روبعدشم لطف کن مقدارهررنگ روبگومثلاچقدرعسلی چقدر دودی ..راستی میگن ۰۰۰رنگ مورونارنجی میکنه بعدشم روش رنگ بزنی بدمیشه درسته؟

خواهرم ایجوری رنگ عسلی زد به موهاش خیلی خوب شد،البته اون موهاش مشکی نبود خرمایی بود و اینکه به جنس م ...

موهام دیررنگ نمیگیرن ولی مشکین

سلام.به نظرم از رنگ موی اکیا که ایتالیاییه و به توناژ موی ایرانی نزدیکه، استفاده کن. ببین موقع خرید کاتولوگش و نگاه کن.... ابتدا با رنگ 3 صفر، موهات و چند درجه روشن کن(رنگ سه صفر+اکسیدان 9%)،و بعد از 35 دقیقه موهات و بشور،کمی خشک کن، اگر موهات دو درجه روشن بشه کافییه، اگر روشن نشده بود، مجدد از این روش در روز بعد استفاده کن که موهات آسیب نبینه، سپس N7+A8+M6+w8 را مخلوط کن، به نسبت N7 بیشتر، A8, یک سوم، M6 یک ششم و w8 بیشتر... رنگ مورد نظر حاصل میشه

سلام.به نظرم از رنگ موی اکیا که ایتالیاییه و به توناژ موی ایرانی نزدیکه، استفاده کن. ببین موقع خرید ...

ممنون ولی اینجورکه کلی رنگ بایدبگیرم برم آرایشگاه کمترهزینه میشه 😍

عزیزم ۰۰۰روبارنگ دودی قاطی کنم یاعسلی روبعدشم لطف کن مقدارهررنگ روبگومثلاچقدرعسلی چقدر دودی ..راستی ...

دقیقا نمیدونم چقدر باید ترکیب بشه،خواهرم اول 000زد بعدا که موهاش روشن شد رنگ زد،000 بیشتر زرد میکنه که اگه یه رنگ دودی هم بزنی زردیشو میبره،خواهرم اول 000زد بعد عسلی زد موهاش خیلی زرد شده بود بعد یه رنگ دودی هم زد خیلی خوب شد،نمیدونم چه شماره هایی بود

من پوستم گندمیه مایل به روشنه زیاداهل آرایش نیستم دوس دارم رنگم به صورت طبیعی به پوستم بیاداگه نظری داریدلطف کنیدبگید

با اجازه استاتر من عید عروسی برادرشوهرمه میخوام موهامو روشن کنم ولی ارایشگاه نمیخوام برم اخه خیلی گرونه 😳میشه راهنمایم کنید یه رنگ خوشگل ترکیبی بهم بگید بزنم ممنون میشم عشقولیا😘😘

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
سلام.به نظرم از رنگ موی اکیا که ایتالیاییه و به توناژ موی ایرانی نزدیکه، استفاده کن. ببین موقع خرید ...

طبیعی و ودودی وزیتونی وچی  بزنه؟

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
با اجازه استاتر من عید عروسی برادرشوهرمه میخوام موهامو روشن کنم ولی ارایشگاه نمیخوام برم اخه خیلی گر ...

میتونی بادکوکرم ودکلره یا۰۰۰روشن کنی ببینی پایه موت چنده هررنگی دوست داری همون پایه بگیربزار

میتونیدواراسیون هم بزنیدتورنگ

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..