2789
عنوان

تاپیک

65 بازدید | 10 پست

سلام تو این تاپیک فقط نظرم رو میگم چقدر براتون مهمه که برای جواب دادن من به یه تاپیک میرید تاپیک قبلی منو میخونید اما برای این که جواب نشنوید سریع تاپیکتونو قفل میکنید من تو این سایت ادمای گل زیاد دیدم اما چند ماهی میشه ادمای عصبی نه همه فقط تک و توکی توش پیدا میشن کافیه یه چیزی نڟر بدی صد تا حرف بارت میکنن انقد از خانمی خوشم اومد چند شب پیش راجع به یه موصوعی حرف میزدیم اون مخالف منم تا حدی اماانقد خانوم بود قشنگ جواب میداد حداقل جوابتونو بشنوید

ولش کن بابا. چقدر واست مهمه☺☺☺

اخه میدونی من ادمی ام با حرف دوس دارم به یه نفر حقیقت قضییه رو اشکار کنم نه با دعوا اون خانوم تاپیکشو قفل کرد رفت تاپیکای منو خونده اونوقت اومده بر طبق تاپیک قبلی که اصلا ربطی به موصوع این خانوم نداشته حرف میزنه بعد جالبه قفلم میکنه که جواب نشنوه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه میدونی من ادمی ام با حرف دوس دارم به یه نفر حقیقت قضییه رو اشکار کنم نه با دعوا اون خانوم تاپیکش ...

منم بودم تو تاپیک سگ .منم نظر شما رو دارم و چندشم میشه متنفرم. ولی عزیزم اینجا همه چی برعگس شده همه دم از فرهنگ میزنن سگ داشننو فرهنگ میدونن بعد واسه همین یکی مخالفشون باشه میخان قورتش بدن من اصلاااا تو این تاپیکا نظر نمیدم چون میدونم دعواست یا همه به اصطلاح با فرهنگا😂😂😂😂میریزن سرم. به اصطلاح بافرهنگ توجه کن. تو هم واست مهم نباشه فدای سرت قفل کرد.

عجب روزگاری شده😳

واسه منم پیش اومد یکاربری به اسم nakar . فک کنم روانیه.

وقتی تاپیکش ترکید اومد تو تاپیکهای قبلیم کلی بد و بیراه نوشت. هیجی نگفتم. چون مطمئنم این شخص مشکل داره. 

منم بودم تو تاپیک سگ .منم نظر شما رو دارم و چندشم میشه متنفرم. ولی عزیزم اینجا همه چی برعگس شده همه ...

بخدا فقط گفتم از سگ متنفرم تازه گفتم خودمم به اصرار شوهر داشتم یکی راست میگید اینا هر چیزی رو فرهنگ میدونن در صورتی که یه ذره به صحت و سقم حرفای طرف گوش نمیدن طرف فقط یه سگ گرفته دستش تو خیابونه ادمشو میشناسم فقط واسه این که بهش بگن با کلاس این کارو میکنه من تو تاپیک مانتو جلو بازم گفتم متنفرم اما انقد کاربرا اونجا عالی برخورد کردن اما اینجا واسه خاطر یه سگ میخوان بخورنت به من میگن قصی القلب قربون خدا یه سگ نگه داشتن تا بهشون بگن با کلاس یا مهربون ممنون از حرفات دل مهربونی داری خانمی

واسه منم پیش اومد یکاربری به اسم nakar . فک کنم روانیه. وقتی تاپیکش ترکید اومد تو تاپیکهای قبلیم کل ...

اینا نمیدونم به چی فکر میکنن حالا اگه خودشون با شوهرشون دعواشون بشه صد تا کار میکنن اما کافیه یکی حدفی بزنه میشن مدافع حقوق بشر من که از این کاربر بدم اومد معلومه تو زندگیش چه جوره 

بخدا فقط گفتم از سگ متنفرم تازه گفتم خودمم به اصرار شوهر داشتم یکی راست میگید اینا هر چیزی رو فرهنگ ...

مشکل اینه که حاضرن خودشونو بکشن که فقط ادای خارجیها رو دربیارن.واسه همینه از این حرفها میزنن .ما تو ایران در درجه اول زنها و بعدش بچه ها دارن زیر بار ظلم له و لورده میشن. اینا میخان بحث دفاع از حقوق حیوانات بزنن. بگو خارحیها اول از همه به بچه بعد به زن احترام قائلن. بعدش رفتن سراغ تگهداری سگ.

مشکل اینه که حاضرن خودشونو بکشن که فقط ادای خارجیها رو دربیارن.واسه همینه از این حرفها میزنن .ما تو ...

افرین خانمی ماشالله ادم باشعوری هستی جالبه تاپیکو باز میکنه جواب منو میده بعد سریع قفلم میکنه که از طرف من جوابی نره 

افرین خانمی ماشالله ادم باشعوری هستی جالبه تاپیکو باز میکنه جواب منو میده بعد سریع قفلم میکنه که از ...

چون جرات نداره نظر مخالفش بشنوه که بتونه منطقی جوابشو بده.

من جات باشم اعتنا نمیکنم به همچین شخصی که حتی فرهنگ بحث و اظهار نظر رو نداره. 

چون جرات نداره نظر مخالفش بشنوه که بتونه منطقی جوابشو بده. من جات باشم اعتنا نمیکنم به همچین شخصی ک ...

اره منم بیخیال شدم خانمی فقط این تاپیکو زدم شاید بیاد بخونه ترسو نباشه جسارت داشته باشه حرفی میزنه جوابشم بشنوه