2821
2789
عنوان

عفونت بخیه

696 بازدید | 14 پست

سلام،،،من تازه زایمان کردم بعد چند روز متوجه شدم بخیه هام عفونت کردن،، دوباره بیمارستان بستری شدم،،بعد ۱۰روز بخیه هامو کشیدن،،الان متوجه شدم تقریبا یه نیم سانت باز هست بخیم و ترشح میاد ازش،،،تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر طول کشید خوب شد؟ نگفتن علتش از چیه؟

ولله دقیقا یادم نمیاد جریان دوسال و دوماهه پیشه.

دلیل چی؟ اگر منطورت باز شدنه بخیست ، عفونت بود دلیلش.چون من زایمان طول و درازی داشتم و بعدش کم خونی و کلی بندو بساط که منجر به عفونت و باز شدن بخیه شد

آره عزیزم😭 چون خودش نصفه باز بود ظاهرا. دردش وخشتناک بود. خدا نصیب دشمن کنه.حاضر بودم دوباره زایما ...

عزیزم ببخشید این سوال میکنم اگه دوست داشتی جواب بده ..

بعد دوباره تو رابطه مثل قبل بودی؟؟؟

آره عزیزم😭 چون خودش نصفه باز بود ظاهرا. دردش وخشتناک بود. خدا نصیب دشمن کنه.حاضر بودم دوباره زایما ...

والله منم خسته شدم از دکتر رفتن،،۱۶روزه زایمان کردم ۸ روز بستری بودم،،الان ترشحم نسبت به قبل کم شده،،،ولی گفته پانسمان کن هر بارم فشار بده ترشحش بیاد بیرون،، حمومم نرو،، به شما چی گفته بودن؟

عزیزم ببخشید این سوال میکنم اگه دوست داشتی جواب بده .. بعد دوباره تو رابطه مثل قبل بودی؟؟؟

اره 😊

ولی حقیقتش خیلی طول کشید تا رابطه داشته باشیم.چندین ماه گذشت.البته یدرد مختصری بود که نمیدونم همه زنها بعد از زایمان دارن یا نه‌

والله منم خسته شدم از دکتر رفتن،،۱۶روزه زایمان کردم ۸ روز بستری بودم،،الان ترشحم نسبت به قبل کم شده، ...

نه اینارو نگفتن .یادمه فقط یه هفته انتی بیوتیک خوردم. اینم بگم من خودم هیجوقت جرات نکردم به جای بخیه نگاه کنم که ببینم چجوره.از بسکه دردش وحشتناک بود. چون اصلا وقتی مرخص شدم بخیه هامو چک نکردن. منم تک و تنها بودم. از این چیزا سردرنمیاوررم.