سلام،،،من تازه زایمان کردم بعد چند روز متوجه شدم بخیه هام عفونت کردن،، دوباره بیمارستان بستری شدم،،بعد ۱۰روز بخیه هامو کشیدن،،الان متوجه شدم تقریبا یه نیم سانت باز هست بخیم و ترشح میاد ازش،،،تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آره عزیزم😭 چون خودش نصفه باز بود ظاهرا. دردش وخشتناک بود. خدا نصیب دشمن کنه.حاضر بودم دوباره زایما ...
والله منم خسته شدم از دکتر رفتن،،۱۶روزه زایمان کردم ۸ روز بستری بودم،،الان ترشحم نسبت به قبل کم شده،،،ولی گفته پانسمان کن هر بارم فشار بده ترشحش بیاد بیرون،، حمومم نرو،، به شما چی گفته بودن؟
والله منم خسته شدم از دکتر رفتن،،۱۶روزه زایمان کردم ۸ روز بستری بودم،،الان ترشحم نسبت به قبل کم شده، ...
نه اینارو نگفتن .یادمه فقط یه هفته انتی بیوتیک خوردم. اینم بگم من خودم هیجوقت جرات نکردم به جای بخیه نگاه کنم که ببینم چجوره.از بسکه دردش وحشتناک بود. چون اصلا وقتی مرخص شدم بخیه هامو چک نکردن. منم تک و تنها بودم. از این چیزا سردرنمیاوررم.