2777
2789
عنوان

چقدر سخته.....

201 بازدید | 18 پست

چقدر سخته تنها بودن،اینکه کسی نباشه درکت کنه احساستو بفهمه،تو کارایی که بهش علاقه داری حتی اگه خودش دوست نداره تشویقت کنه،کسی که حرفاش واقعی باشه،،،،،هووووف

خیلی دلم پره بچه ها هیچکسو ندارم بتونم راحت پبشش درد دل کنم و از احساس قلبیم بگم

هر وقت اومدم با مامانم حرف بزنم به دعوا کشیده کارمون،دوستی ندارم که واقعی باشه،خانوادمم که...

چقدرتنهایی سخته مدتهاس بغضی تو‌گلومه که توان شکستنشو ندارم هر از چند گاهی سر باز میکنه

امشب خیلی دلم گرفته کاش هیچوقت به این دنیا نمیومدم😭😭😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درد ددلام که قدر ی کتابه ولی حالی برای گفتنش ندارم😢😢

عزیزم .خدا بزرگه .ماها هم مشکل داریم .همه دارن تحمل میکنن.فقط تو زندگیت با چشم باز پیش برو از تنهایی با هر بی لیاقتی نشین.

عزیزم .خدا بزرگه .ماها هم مشکل داریم .همه دارن تحمل میکنن.فقط تو زندگیت با چشم باز پیش برو از تنهایی ...

من بخدا دنبال این نیستم که کسی بیاد تنهاییمو پر کنه انقدر تو‌دلم از غم و غصه پره که حوصله ازدواج ندارم

دردم اینه کسی حالمو نمیفهمه حسمو درک نمیکنه یا تظاهر میکنن که میفهمن و‌درک میکنن ولی خودم میفهمم چه تنهام،اطرافیانمو میبینم چقدر پدر و‌مادر همه جوره با بچه هاشون حمایت میکنن ولی من...فقط جاهایی گه خودشون دلشون بخواد پشتیبانن،ذره ای دلم،احساسم،علایقم مهم منبوده و نیست از همون بچگی تابحال همیشه نادیده گرفته شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز