2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا ی اتفاقات عجیب غریب و تلخ خدا کنه سال اینده برام خوب باشه :(

همچنین هم شما هم من 

نفس میکشم قلبم درد میگیره 

نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه دیگه کم اوردم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
همچنین هم شما هم من  نفس میکشم قلبم درد میگیره  نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه دیگه کم او ...

والله امضات میخونم با خودم میگم چرا اصلا یسریا باید بدی کنن ب ادم من به زندگیم توسط ی عده خدا نشناس ویرون شد امسال ب کل واگذارشون کردم همشون  بخدا امیدوارم خیر نببین هیچوقت تو زندگیشون خراب بشه زندگیشون انشالله  

والله امضات میخونم با خودم میگم چرا اصلا یسریا باید بدی کنن ب ادم من به زندگیم توسط ی عده خدا نشناس ...

چه جالب منم مشکل شما رو دارم

یک سری ادم از خدا بی خبر زندگیمونو داغون کردن 

به هر کی خوبی کردیم هم من هم همسرم لگد زدن بهمون از خانوادم و خواهرم و برادرشوهرم بگیر تا دوست صمیمی ام و شوهرش

دلم پر درده نمیدونم چی کار کنم😭😭😭😭

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
چه جالب منم مشکل شما رو دارم یک سری ادم از خدا بی خبر زندگیمونو داغون کردن  به هر کی خوبی کرد ...

منکه این ادما رو میگم خدا بزنه ب کمرشون انشالله سر خودشون بچه هاشون بیاد انقد دلمو خون کردن اینجوری میگم بخدا منی که بد کسی رو نیمخواستم انشالله پرپرشدن خانوادشون بببینن

منکه این ادما رو میگم خدا بزنه ب کمرشون انشالله سر خودشون بچه هاشون بیاد انقد دلمو خون کردن اینجوری ...

هیچی شون نمیشه از من و شما سرحال تر هستن