2777
2789
عنوان

شعر يادت نره

252 بازدید | 25 پست

بچه ها چرا امشب پخش نشد؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانس منه، هر وقت من یادمه و میزنم ببینم نشون نمیده

😂😂 هروقت نميخواست پخش كنه زودتر اعلام ميكرد يا يه ساعت ديگه پخش ميشد الان يهو رفت رو يه كنسرت مسخره 😁

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
منم منتظر بودم😕

ضدحال زد ☹️

😂😂 هروقت نميخواست پخش كنه زودتر اعلام ميكرد يا يه ساعت ديگه پخش ميشد الان يهو رفت رو يه كنسرت مسخر ...

اونم چه کنسرتی 🤢🤢🤢

من از بس تی وی نمی بینم از قبلم اعلام کنن نمی فهمم 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
همیشه ساعت چند پخش می شد ؟

پنجشنبه ساعت ١٠ شب 

با‌‌این‌کنسرت‌‌مخمون‌ گیر‌ پاچ‌ کرد

دقيقا😁

اونم چه کنسرتی 🤢🤢🤢 من از بس تی وی نمی بینم از قبلم اعلام کنن نمی فهمم 😁😁

من همش رو شبكه من و تو هستم كاملا از همه چيز باخبرم امشب منو دور زدن 😂

من همش رو شبكه من و تو هستم كاملا از همه چيز باخبرم امشب منو دور زدن 😂

🤣🤣🤣🤣

دیگه تو رو با این توصیفات دور بزنن من توقع بیجا داشتم 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
🤣🤣🤣🤣 دیگه تو رو با این توصیفات دور بزنن من توقع بیجا داشتم 😁😁

😂😂😂

منوتو نداریم قطع شده فقط 58 تا جم داریم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام