2777
2789
عنوان

گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خداپس توچی بخوری؟چی داری اصلاتویخچالت؟؟

هیچی ندارم نمیره یه خرید درست و حسابی بکنه

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
خوب پاشو پیتزا تو قابلمه ای درست کن  یا سمبوسه

پیتزا تو قابلمه ای چطوری

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
ای بابا عجب هااا. نون خالی بخور مجبوری

راست میگی بهترین پیشنهاد همینه

بخورنوش جانت الهی که رابطتتون خوب بشه وشادباشین

خیلی ممنونم عزیزم 

حتمابرویه چی بخور خواهشاحتی شده نون پنیر منم چندروزپیش نصف شب گشنم بود نخوردم دیگه صبحش تاعصرببخشیدب ...

وای آره منم اینجوری شدم رفتم مهمونی باردارم گفته جیگر ضرره منم نخوردم نصفه شب بالا میاوردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏