2821
2789
عنوان

شوهر.. من

414 بازدید | 19 پست

سلام خانمها. 

من شهر غریب ازدواج کردم قراره عید بریم شهر ما پیش خانواده ام. ظهری به شوهرم گفتم گلیسیرین بخر ميخوام برای ۷سین گل درست کنم. حالا گلیسیرین ۵تومن بیشتر نیستا... برگشت گفت خودتو خسته نکن ما که نيستيم چرا می خواي درست کنی.... خیلی باهاش بحث کردم گفتم مگه ما خودمون آدم نیستیم مگه دل نداریم این چه حرفيه میزنی؟  چرا همش انگیزه زندگی رو در من میکشی؟ از اول زندگی مون همش نه نه نه تو زبانت چرخیده. ازش خیلی ناراحت شدم مثل اينه که اون بگه یک کیلو میوه بخرم منم بگم نه لازم نیست... من خیلی اهل کار هنری هستم از خداش باشه زنش شاغل هنرمند خیاط گلدوز آشپز هزار مدل کیک شیرین پز همه کار بلدم تعریف نباشه ولی خیلی حسوده....خدایی اگه الان خواهر شوهرای ترشیده من امر میگردند در عرض ده دقیقه شوهرم همه چی براشون خریده بود مثلا دیروز رفتیم نمایشگاه گل شوهرم برای خواهر شوهرام اندازه صد هزار تومن گل خرید. به من که ميرسه ميگه جمع کن خونه بخریم. خب انصاف خوب چيزيه يه گلیسیرین دو هزار تومنه چطور دستت برای خواهرا ت ميره جيبت پس. واقعا ناراحتم بیش از اندازه. خدا لعنتش کنه خیلی خیلی گند زدم به زندگیم با این شوهر کردنم... با این همه تحصیلات وکمالات و هنر که هرکس منو زندگی مو میبینه فقط حیرت میکنند متاسفم برای اخلاق گند شوهرم که شیرینی زندگی رو هميشه از من ميگيره... مثلا عيده مثلا سال داره نو ميشه منم انگیزه دارم از اون زنا نیستم برم ۴۰۰تومن پول ظرف ۷سین بدم بعد بندازم بره... خیلی بی لیاقته شوهرم واقعا ناراحتم از ته دلم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

خودت برو بخر محلشم نزار.

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بی ذوق 😒😒 با اون خواهرای میمونش

ولش کن دیگه توام کاری انجام نده همش برو پول خرج کن آماده بخر

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

خواهر شوهر ترشیده😒

خب شما که شاغلی،و باکمالات،،وقت برگشتن چیزایی رو که میخوای بگیر،،حالا 5 تومن یا دو تومن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ترشیدع؟؟ عزیزم شوهرت باب میلت نیس ب خواهراش توهین نکن‌. شاغل بودن حسن هست اما مودب بودن بهتره

حالا تو عصبانیت آدم همه چیز میگه بیخیال😉

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑