2777
2789
عنوان

خواهر بدجنس

3239 بازدید | 22 پست

بچه ها داستان ازدواجم و خرید حهازمو میخام بگم.من از خواهرم کوچکتربودم بعد خواستگار اومد و من عقد کردم.تو دوران عقد مدام خواهرم نق میزد و مغزمنو میخورد و از شوهرم بدگویی میکرد .مدام از همه چیزش ایراد میگرفت.رسیدیم پای غذیه جهاز .اولش پول از بابا میگرفت ک بره ب اصطلاح برام وسیله بخره خلاصههر چی وسیله دم دستی مثل رنده و قاشق و جا ترشی و سری پلاستیک و اینارو خرید .تا پر اتاقم شد خرده ریزه بدرد نخور ک اصلا تو چشم نبود.من از اولش گفتم بزار وقتی شد نزدیک عروسی چیزای بزرگو میخریم دهن خانوادشو ببندیم بعد هی گفت دیگه نزدیک عروسی وقت نمکنیم خرید کنیم.خلاصه شروع کرد ب نق نق و قر قر که وظیفه اوناس ک یخچال و لباسشوی و گاز و فرش و مبل بخرن .انقد رفت رو مخم اعصابمو ب هم ریخت در صورتی ک ما وضعمون خوب بود و پسره معمولی.خلاصه انقد من رو پر کرد ک من دعوا با پسره را انداختم و نزدیک بود همه چی بهم بخوره.خلاصه پسر موافقت کرد ک دو تکه وسیله دیگه بخره.در ضمن موقع جارو و اتو خریدن همش میخاست من بدردنخورترین ها بخرم.موقع یخچال خریدن هم گولم زد و ی یخچال کوچلو برام انتخاب کرد و یه اخم و تخم راه انداخته بود ک نگو.ک من جرات نکنم چیز خوب بردارم.ولی الان خودش عقده با اینکه پسره نه عروسی براش گرفته و نه طلای درست حسابی رفت همه چی کامل بهترین گرفت.بنظرتون چطوز باهاش برخورد کنم .حس میکنم از حسودی و بد جنسیش بوده.تازه یخچالم خیلی کوچولوه و اصلا جا نداره.مادرسوهرم چند بار تیکش بهم انداخته.بعد از گذشت سه سال هنوز فراموشم نشده ک چقد دوران عقدمو با حرفای مسخرش خراب کرد و منو ب جان شوهرم انداخت

تعداد رای : 8
نظرسنجی
قهر همیشگی کنم
7
87%
اس ام اس فوش براش بفرستم
1
12%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالی ترین جهاز رو هم ک می خریدید ؛  اونی ک بخواد تیکه بندازه  میندازه !

خودتون موقع خرید،  مگه حضور نداشتید  ک  نظر موافق یا مخالف تونو اعلام کنید ؟!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم همه جا رسمه معمولا چند تیکه رو جهاز بگیرن خاهر کوچیک تر منم داره ازدواج میکنه میگ پسره گفته سرویس چوب نمیگیرم منم گفتم خاهر خوب نمیشه ک مارسممونه چ حسودی خاهرتون راهنمایی کرده ..اتفاقا این پسره هم گفته اگر مارک نباشه وسایل یااگر من سرویس چوب بخرم مامانمینا بهت تیکه میندازن منم جواب نمیتونم بدم ..بعد من بگم خاهر نکن ازدواج نکن این اینجور میگ یعنی حسودم ..چرا متوجه نمیشید ما خاهر بزرگا دوستونداریم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

عزیزم هیچ چیز ارزش اینیکه شما بخوای خواهرتو برجونی نداری حتما میتونی یخچال خوب بخری ولی محبت خواهر بزرگترو که یه جورایی جای مادر هرگز ......منم جهیزیم با مال خواهرم زمین تا اسمون فرق داشت ولی من واقعا خوشحال بودم براش اصلا همچین حسی تو وجودم به وجود نیومد ادم از داشتن عزیزای زندگیش باید شاد باشه...........

دقیقا حرفت کاملا درسته .....مطمئنم اسنارتر متوجه حسن نیت خواهرش نشده

منم همینو میگم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
حالا چرا براش عروسی نگرفتن ،بنده خدا اونم دل داره خوب

خب پسره هم نمیخاست بگیره ولی خودش چون فامیل با کلاس نداشت ک تو مراسمش بدرخشن و دیدن خوبم نمیدن گفت نمیگیرم البته بابام بذاش عقد مفصل گرفت ولی بذای من شام عقدم نداد.