2777
2789
عنوان

مدیریت روابط

102 بازدید | 9 پست

من تو دوران عقدم بعد از تعطیلات عید عروسیمه اما هیچ کاری نکردم اصن انگار افسرده شدم...

هر روز سر دوستام با شوهرم درگیرم شوهرم معتقده روابطم با دوستام زیاده و حق ندارن بیان خونمون دوستامم معتقدن من بعد عروسی باهاشون قطع ارتباط میکنم چون بی معرفتم ...

این وسط گیر افتادم نمیتونم تعادل برقرار کنم

نرمال رفت و آمد با دوستای مجرد چطوره؟ شما چند بار در هفته دوستاتونو میبینید ؟ چقد میان خونه تون؟ چقد تلفنی حرف میزنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد از ازدواج با همشون قطع ارتباط کردم

چون اونموقع تازه فهمیدم یه مشت خالکه زنک حسود دورو برم هستن

همچین عقد کردم فقط متلک پشت متلک میگفتن بهم

کافی بود یروز ازشون خبر نمیگرفتم. بعد که بهشون پیام میدادم فقط متلک میشنیدم

نمیدونم چرا واقعا اینجوری سده بودن

منم دیدم که باعث ناراحتی منن کلا گذاشتمشون کنار

الان دارم تو ارامش زندگی میکنم

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

دوست چیه آخه،اکثرا خونه خراب کنن.بخاطر دوست و رفیق شوهرتو نرنجون

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

همون دوستات که معتقدن تو بعد عروسیت رابطه تو باهاشون کم میکنی چون بی معرفتی همونا ازدواج کنن عمرا اگه به بقیه دوستاشون محل بدن.به فکر زندگیت باش دوستاتو ولشون کن هرجوری دوست دارن فکر کنن.نهایت ماهی یه بار جمع شین دور هم.

دلم میگه پاشو بریم بیرون قدم بزنیم.باسَنَم زمینو چنگ میزنه میگه نه تروخدااا نریم 😑
من بعد از ازدواج با همشون قطع ارتباط کردم چون اونموقع تازه فهمیدم یه مشت خالکه زنک حسود دورو برم هس ...

دوستای من خیلی صمیمی ان نمیتونم باهاشون قطع رابطه کنم...تازه دلمم براشون تنگ میشه

دوستای من خیلی صمیمی ان نمیتونم باهاشون قطع رابطه کنم...تازه دلمم براشون تنگ میشه

بعد از ازدواج خیلی چیزا فرق میکنه مخصوصا روابط

اینجوری به زندگیت اسیب میرسه

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️