2777
2789
عنوان

شکست دوباره

116 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

دوست صمیمی من تازگیا شکست عاطفی خورده

یعنی همسرش بعد از شش سال زندگی با یه پسر سه ساله تنهایش گذاشته و میخواد طلاقش بده

خیلی صدمه خورده توی زندگیش

حالا دوماهی هست

که شوهرش رفته خارج

توی این مدت با یه آقایی 12سال از خودش بزرگتر

آشنا شده و تون آقا هیچ تضمین مطمئنی درباره ی زندگی مشترک آینده بهش نمیده

وهمش ابراز علاقه میکنه

من به دوستم میگم که اون فقط میخواد سواستفاده کنه از دوستم ولی چون بهش دست نزده

فکر میکنه خیلی آدم پاکیه و....

دوسش داره و مرد خوبیه

ولی من میگماون آقا اول میخواد اعتماد دوستمو جلب. کنه بعداز طلاق پیشنهاد بده

نمیخوام دوباره شکست دوم تکرار بشه

چیکار کنم؟

خودشم الان کنارمه راهنماییم کنید چی بگم بهش

حس خوبی راجع به اون آقا ندارم

با نمک بودن با بیشعور بودن فرق داره😏رُک بودن با بی ادب بودن فرق داره😏اجتماعی بودن با لَش و چتر بودن فرق داره😏زرنگ بودن با مارمولک بودن فرق داره😏و تمام مشکلات ما بخدطر عبور از این مرزهاست😏اجتماعی بودن با همه صحبت کردن نیست😌اجتماعی بودن یعنی بدونید،کجا و با چه کسی،از چه کلام و لفظی استفاده کنیم😊
تکلیفش هنوز با شوهرش مشخص نشده،بعد با یکی دیگه ارتباط برقرار کرده

ارتباطش فقط تلفنی بیشتر

با نمک بودن با بیشعور بودن فرق داره😏رُک بودن با بی ادب بودن فرق داره😏اجتماعی بودن با لَش و چتر بودن فرق داره😏زرنگ بودن با مارمولک بودن فرق داره😏و تمام مشکلات ما بخدطر عبور از این مرزهاست😏اجتماعی بودن با همه صحبت کردن نیست😌اجتماعی بودن یعنی بدونید،کجا و با چه کسی،از چه کلام و لفظی استفاده کنیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچی کار ندارم چون همه چی واضحه و خودش میدونه داره اشتباه میکنه

ولی از لحاظ قانونی شوهرش اگه بو ببره میتونه خیانت محسوب بشه

اونوقت حتی بی مهریه طلاق میده

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

دو ماهه همسرشون رفته خارج

بعد ایشون کی دوست شدن؟

توی دو ماه توقع رابطه جنسی داشتن یکم مسخره نیست؟

ایشون هنوز همسر شرعی و قانونی اون آقاست واقعا خیانت اینقدر راحته؟

بهتر نبود اول تکلیف زندگی اولشون رو مشخص میکردن تلاشی برای بهبودش میکردن بعد جدا میشدن بعد با کسی وارد رابطه میشدن؟

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

[QUOTE=83417040]دو ماهه همسرشون رفته خارج بعد ایشون کی دوست شدن؟ توی دو ماه توقع رابطه جنسی داشتن یکم مسخره نیست؟ ...[/QUOTEهمسرش

خیلی راحت بهش خیانت کرده

خیانت حتی اگه ثابت هم بشه مهریه و. ازبین نمیبره حتی زنی که زنا کرده باشه

واقعا؟؟من شنیدم اگه زن خیانت کنه مرد میتونه مهریه نده و طلاق بده

ولی خب خیلی زشته دیگه 

همه میگن از خدا خواسته بود شوهرش طلاقش بده که صبرنکرد قانونی جدا بشن رفت دنبال هوسش

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

شوهرش خیلی راحت داره خیانت میکنه شاید تا یکسال م طلاقش نده اونوقت چی

[QUOTE=83417040]دو ماهه همسرشون رفته خارج بعد ایشون کی دوست شدن؟ توی دو ماه توقع رابطه جنسی داشتن یک ...

جواب خیانت که خیانت نیست.. توی مملکت ما زن متاهل اگر خیانت کنه حتی اگر حق با زن باشه هیچ بدی و مشکلات مرد به چشم نمیاد. به نظرم شما روی دوستیت با این شخص بیشتر فکر کن

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

تازه باجم میخواد تا طلاقش بده

واقعا؟؟من شنیدم اگه زن خیانت کنه مرد میتونه مهریه نده و طلاق بده ولی خب خیلی زشته دیگه  همه م ...

خواهر و برادر و. داماد دوستم وکیل بودن اونا گفتن مهریه تحت هیچ عنوان از بین نمیره حتی زنا

کار. این خانم اصلا توجیهی نداره