2777
2789
عنوان

لک بینی قهوه ای به جای پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 62011 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم می‌دونم از این تاپیک خیلی گذشته اما منم الان مشکل شما رو دارم 

به جای پریود ۵ روز ترشح قهوه ای و گاهی لکه بینی داشتم و امروز پاک شدم 

فردا عازم کربلام بی بی چکم تا دیروز منفی بوده به نظرتون احتمال بارداری هست

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
سلام عزیزم می‌دونم از این تاپیک خیلی گذشته اما منم الان مشکل شما رو دارم  به جای پریود ۵ روز ت ...

التماس دعا عزیزم نگران نباش منم وقتی فهمیدم باردارم فرداش عازم کربلا بودم ایشالا هر چی خیره پیش بیاد

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

التماس دعا عزیزم نگران نباش منم وقتی فهمیدم باردارم فرداش عازم کربلا بودم ایشالا هر چی خیره پیش بیاد

مرسی عزیزم نایب زیاره شما هستم دوشنبه کامل پاک شدم ولی امروز بعد یک هفته خونریزی شدید داره 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

سلام‌عزیزم

من ۱۱سیکلم یک‌بار اقدام داشتم بعدش کرونا گرفتم و نشد دیگه نزدیکی داشته باشم کلی هم دمنوش آویشن و نعنا خوردم.۱۸سیکلم به مدت ۵روز خونریزی کم و قهوه ای مایل به سیاه داشتم.امروز موعد پریودی اصلیمه ترشح و درد تخمدان دارم.میدونم باردار نیستم فقط نمیدونم اون ۵روز خونریزی کمم رو که اصلا شبیه پریودی‌های همیشگیم نبود و هیچ درد و احساسی نداشتم رو پریودی حسابش کنم یا نه؟

ماه دوم اقدامم بود.تاریخ تخمک‌گذاریم و گم کردم دیگه

سلام‌عزیزم من ۱۱سیکلم یک‌بار اقدام داشتم بعدش کرونا گرفتم و نشد دیگه نزدیکی داشته باشم کلی هم ...

ممکنه باردار باشی و یا رحمت داره اماده بارداری میشه چون بهرحال دو ماهه که میگی جلوگیری نداری و رحمداره شرایط جدیدی تجربه میکنه

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

مرسی عزیزم نایب زیاره شما هستم دوشنبه کامل پاک شدم ولی امروز بعد یک هفته خونریزی شدید داره 

این تغییرات در رحم وقتی تصمیم به بارداری دارین طبیعیه ولی اگه همراه با درد شدید خونریزی هم داری بنظرم حتما برو دکتر چون ممکنه خدایی نکرده سقط باشه

البته که منظورم از درد یعنی نتونی تکون بخوری از شدت درد

این تغییرات در رحم وقتی تصمیم به بارداری دارین طبیعیه ولی اگه همراه با درد شدید خونریزی هم داری بنظر ...

مرسی عزیزم برا توجهت 

انشالله ماه بعد 

سلام دوستان من تنبلی تخمدان دارم حتی ماه پیشم پری نشدم این ماه نزدیک دوهفته نوک سینه هام درد میکنه دردای پری رو هم دارم ولی نشدم بی بی ام زدم منفی بود امروز دلم درد میکرد فک کردم پریه ولی کلا یکم لک قهوه ای وابکی بود هنو درد نوک سینم دارم ممکنه باردار باشم؟!🥲🥲🥲

احتمالا بارداری

عزیزم توروخدا جواب منم بده منم علائم شمارو دارم تنبلی دارم اما وزنم و خیلی پایین اوردم لاغر شدم الان چندین ماهه قرص هورمونی نمیخورم فقط با سالم خوری و‌قرص متفورمین پریودام منظم شد سیکلامم ۲۱روزه شد این ماه دقیقا سر موعدم مثلا چهارم باید میشدم اما شب سوم من لکه بینیم شروع شد هفتم هم تموم شد هیچ‌علائمی مثل سینه درد و.... هم ندارم میترسم تست بارداری بدم😓😓بنظرت منم هستم چون برای منم لکه بینیم دقیق سر چهار روز قطع شد.کمر دردم نداشتم