2821
2789
عنوان

شریان تنگ

355 بازدید | 18 پست

سلام.وقتتون بخیرونیکی،خانمها کسی بوده بینتون که در بارداری متوجه بشن شریان رحمش تنگه؟؟تحت نظر کدوم دکتر بودین؟؟و چ امپول ودارویی مصرف کردین؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
شریان تنگ که نه ولی من فشار شریانام زیاده دیگه نمیدونم بخاطر تنگ بودنشونه یا بخاطر چیز دیگه ای هست

منم همونم.شما قبلا تاپیک من پست گذاشتین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شریان تنگ که نه ولی من فشار شریانام زیاده دیگه نمیدونم بخاطر تنگ بودنشونه یا بخاطر چیز دیگه ای هست

مایع دور جنین شما خوبه؟؟؟؟

مایع دور جنین شما خوبه؟؟؟؟

چیزی در این رابطه بهم نگفتن فقط گفتن فشار شریانات زیاده. بهم قرص ایزوپرین دادن روزی 3 تا بخورم. بعدم گفتن اسپرین هم باید بخورم ولی چون لکه بینی داشتم دکترم گفت فعلا نخور

چیزی در این رابطه بهم نگفتن فقط گفتن فشار شریانات زیاده. بهم قرص ایزوپرین دادن روزی 3 تا بخورم. بعدم ...

میشه آخرین سونو رو برام بفرستی.PIچند بود

مال من8.باید بیشتر از 9باشه

گلم اشتباه داری میگی. مال شما خیلی بالاست و باید کمتر باشه . مطلب پایینی رو بخون تا متوجه بشی. یه لحظه سکته رو زدم. مال منم بالاست ولی نه به اندازه شما.

http://www.yadbegir.com/new/?p=1361

گلم اشتباه داری میگی. مال شما خیلی بالاست و باید کمتر باشه . مطلب پایینی رو بخون تا متوجه بشی. یه لح ...

ای بابا من فک کردم مایع رو میگین.مایع جنین رو فرستادم.اعصاب که ندارم.مال شما روهم فک کردم 12/2مایع جنینه

نه گلم 2 ممیز 12 هست. باید زیر 1 ممیز 79 باشه نرمالش. اون مطلبی رو که فرستادم بخونی متوجه میشی

فک کردم مایع جابجا نوشتین.مال من1/68

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز