2789
عنوان

افکار منفی😶

376 بازدید | 48 پست

توروخدا بگید چیکارکنم با این افکار منفی توی ذهنم؟ من یکساله ازدواج کردم و توی این یکسال همش حس میکنم یکی از عزیزامو دور از جونشون از دست میدم، همش اضطراب و دلشوره دارم،مخصوصا وقتی میبینمشون بدتر میشم😫 چیکارکنم ، میشه آرومم کنید

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گر نگهدار  من  آن است ک  من می دانم

شیشه را در بغل سنگ  نگه  می دارد ....

بسپرشون دست خود خدا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سلام

نگران نباش .ببینید خدا نکنه اول اتفاقی بیفته .برای هیچ کدام از عزیزانت . ول کمی واقع بینی هم خوبه . هر سلامی خدا حافظی داره و این روند طبیعیه .ممکنه برای هر فردی رخ بده اما اینکه همش نگران باشی خوب نیشت شما از لحظاتی که الان میتونی کنارشون باشی و با همسرت و خانوادت و خانوادش لذت ببر .اینده هم کسی ندیده 

گر نگهدار  من  آن است ک  من می دانم شیشه را در بغل سنگ  نگه  می دارد .... ...

به خدا هرروز و هرشب دعام همینه و میگم خداجون میسپارمشون به خودت،اما بازم آروم نمیشم، پدرم الان سرماخوردگی داره و خون دماغ میشه من گوشه گیر شدم 

شما هم اینجوری هستی؟

وحشتناک،کلا90درصد فکرام منفی شده دیگه میخوام برم پیش مشاور

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
منم این طوری بودم .. ولی الانم یه کم هستم .. ببین یاد این بیفت که چه کوتاهی هایی در حقت کردن .. این ...

هیچ کوتاهی نکردن ،پدرومادرمو میگم 

منم این طوری بودم .. ولی الانم یه کم هستم .. ببین یاد این بیفت که چه کوتاهی هایی در حقت کردن .. این ...

چ باحال

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه