2777
عنوان

سزارین هفته 37

39007 بازدید | 56 پست

دکترم هفته 37هفته سه روز نوبت سز داده ... کسی تو این هفته سز کرده بچه مشگلی نداشت... ؟؟مه 37هفته سه روز یعنی هفته 38ام

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هفته چندم که رفتی برات نوبت سز زد؟ سونوی آخرت چند هفته بود؟

سونوم پریویم یکیه هنوز نوبت نزده ولی گفت شیفتش 23 اسفنده که  سزم میکنه خفته بعد سونو میدم هفته پیش هم سونو دادم  34هفته 5روز بودم  ولی به حساب پریودی 35هفته سه روزم الان

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم
یعنی تو اسفند ماه برات زده؟ شما که از من عقب تری یه ۳ روز؟

من اخریم پریم 4/4بود

من ۳۶ هفته و ۵ روز زایمان کردم بچمم خدارا شکر مشکلی نداشت

امپول ریه زده بودین قبلش؟وزنش چقدر بود گلم؟

سونوم پریویم یکیه هنوز نوبت نزده ولی گفت شیفتش 23 اسفنده که  سزم میکنه خفته بعد سونو میدم هفته ...

سونوی من یه هفته عقب تر از تاریخ پریودیم بود گفتن تخمک گزاریت دیر صورت گرفته. البته قبل از عید سز کنی بهتره ولی من شنیدم تو هفته ۳۷ مشکلی پیش نمیاد ایشالا به سلامتی منم یکشنبه میرم دکتر ولی خودم میخوام تا بشه طبیعی بیارم

انقباض نداری الان؟

دیروز و پریروز نوار قلب گرفتم انقباض ثبت نشد   وحرکات بچه دردناکه  من فکر میکردم انقباصه که گفتن نیست