saghak مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 عنوان بی بی کرم خوب معرفی کنید 14032 بازدید | 15 پست پوستم چربه می خوام تا حداقل ۱۲ ساعت روی پوستم فیکس باشه پوشندگیش هم خوب باشه؟ هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 1397/12/09 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
holden_calfild عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 703 ب ب کرم برای پوست چرب انتخاب خیلی مناسبی نیست! هیچ ب ب کرمی هم تا 12 ساعت رو پوست دووم نمیاره! خصوصا پوست چرب!!!
پارمیس25 عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4216 گلدن رز خوبه پوشش خیلی خوبی نداره کلا از بی بی کرم نباید انتظار پوشش بالا داشتپرودرما پوشش بهتری داره بابی برون هم خوبه گرونه جواب احمق ها رو نمیدم 😂
ma1365 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4336 ب ب کرم برای پوست چرب انتخاب خیلی مناسبی نیست! هیچ ب ب کرمی هم تا 12 ساعت رو پوست دووم نمیاره! خصوصا ... بی بی کرم رومیتونیم دورچشمم بزنیم؟ 🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
saghak مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 ب ب کرم برای پوست چرب انتخاب خیلی مناسبی نیست! هیچ ب ب کرمی هم تا 12 ساعت رو پوست دووم نمیاره! خصوصا ... نمیدونم گیر افتادم😐😐😐پوستم خیلی چرب نیست ولی آلرژی دارم به کرم پودر واسه همین ضدآفتاب نمی زنم ولی چاره چیه دیگه می خوام بی بی کرم بخرم هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد
saghak مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 گلدن رز خوبه پوشش خیلی خوبی نداره کلا از بی بی کرم نباید انتظار پوشش بالا داشت پرودرما پوشش ... دختر عمم یه بی بی کرم داره از نمایندگیش گرفته پوشش دهیش خیلی خوبه من بیشتر اینکه زیاد روی پوستم بمونه برام مهمه هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد
holden_calfild عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 703 بی بی کرم رومیتونیم دورچشمم بزنیم؟ نمیدونم. فکر کنم بستگی داره. من خودم همه چی رو_به جز اونایی که باعث سوزش چشمم میشن_ دور چشمم هم میزنم! :|
holden_calfild عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 703 اگه مصری که ب ب کرم بگیری. گارنیه و میبلین برندهایی هستن که ب ب کرم مخصوص پوست چرب دارن. اونارو امتحان کن. ولی پوشش دهیشون زیاد نیست.
saghak مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 اگه مصری که ب ب کرم بگیری. گارنیه و میبلین برندهایی هستن که ب ب کرم مخصوص پوست چرب دارن. اونار ... چند هستند هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد
saghak مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 اگه مصری که ب ب کرم بگیری. گارنیه و میبلین برندهایی هستن که ب ب کرم مخصوص پوست چرب دارن. اونار ... به نظرت پنکک بهتره یا کرم پودر هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد
holden_calfild عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 703 به نظرت پنکک بهتره یا کرم پودر اگه پوستت خیییلی چربه و زود برق می افته، پنکک خوبه. اگه نه معمولیه یا یکم فقط چربه کرم پودر مات و فاقد چربی بگیر.
saghak مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 اگه پوستت خیییلی چربه و زود برق می افته، پنکک خوبه. اگه نه معمولیه یا یکم فقط چربه کرم پودر م ... منم همیشه پنکک میرنم یه پنکک می خوام که دوامش زیاد باشه چند ساعت میگم که مثلا ۱۲ ساعت واقعی ها نه الکی به دروغ روشون مینویسن ۱۲ ساعته پوشندگیش هم خوب باشه هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد
saghak مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 اگه پوستت خیییلی چربه و زود برق می افته، پنکک خوبه. اگه نه معمولیه یا یکم فقط چربه کرم پودر م ... من پوستم جوریه که باد کرم مرطوب بزنم الان یک ساله پوست صورتم چرب شده 😐😐😐یعنی یه وضعی صورتم و با صابون اسکراب میشورم بعد دو سه ساعت خود به خود چرب میشه هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد
holden_calfild عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 703 من پوستم جوریه که باد کرم مرطوب بزنم الان یک ساله پوست صورتم چرب شده 😐😐😐 یعنی یه وضعی &nb ... دکتر رفتی؟ بعضی وقتا به خاطر مشکلات هورمونی پوست چربی بیش از حد ترشح میکنه.
saghak مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 دکتر رفتی؟ بعضی وقتا به خاطر مشکلات هورمونی پوست چربی بیش از حد ترشح میکنه. نه هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد