2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد برنج پاکستانی چیه ؟

26006 بازدید | 30 پست

بنظرتون خوبه به طعم برنج ایرانی نزدیکه یا نه ؟ 

از برنج هندوستان بهتره یا تو یک رده هستند ؟ 

میشه با برنج ایرانی قاطی کرد ؟ 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از هندی خیلیییییی بهتره 

قاطی نکنی بهتره اکثرا دیرپزتره

بوی برنج ایرانی رو هیچی نداره 

خوب قد میکشه و برکت داره

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

قاطی نکن حیفه ایرانی

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یادتونه دهه هفتاد برنج کوپنی تایلندی میدادند?

پاکستانی هم مثل تایلندیه 

دونه بلند نیست مث هندی مث ایرانی هم نرم و خوش عطر نیست

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
قاطی ام میکنن ولی معلوم نیس چیه بهتره نخوری ایرانی ارزون از پاکستانی بهتره

ایرانی پایین تر از کیلویی ۱۸ که نیست یا هست ؟ 

پاکستان میگن کیلویی ۱۱ هست 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑

محسن گل اگه گیر بیاری بد نیست

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ایرانی پایین تر از کیلویی ۱۸ که نیست یا هست ؟  پاکستان میگن کیلویی ۱۱ هست

برو نیم دانه ایرانی بخر خیلی بهتره

فک کنم کیلویی ده تومنه

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز