وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رومیزارین😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️😑
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
قاطی ام میکنن ولی معلوم نیس چیه بهتره نخوری ایرانی ارزون از پاکستانی بهتره
ایرانی پایین تر از کیلویی ۱۸ که نیست یا هست ؟
پاکستان میگن کیلویی ۱۱ هست
وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رومیزارین😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️😑
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔