2777
2789
عنوان

گاز معده

6271 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من معده ی خیلی حساسی دارم و همیشه با کوچکترین باد نفخ میکنم یا سرما میخورم

پارسال و امسال زمستون (معذرت میخوام) خیلی باد معده دارم، یعنی همش باید تخلیه کنم

کسی هست اینطوری باشه؟

خب گرمی جات بخور عرق نعنا چای نبات زیره و زنیان بخور سیر و پیاز نخور اصلا

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطوری ام البته از بعد زایمان روده هام بزرگ شد آب هم میخورم نفخ میکنم عصبی میشم نفخ میکنم دست میزنم شکمم انگار روده هام درد میکنه مشکل معده ندارم دکتر بهم یه کپسول خارجی داد اونم اثر نکرد بعد از عید به طور جدی باید برم دکتر گوارش درمان کنم خسته شدم نمیتونم زیاد مهمونی برم یا مسافرت تو سفر که نفخم خیلی ده برابر میشه

وای همسر من ک بنده خدا معده اش اگ چیز های نفخ دار بخوره دیگ واویلاس از شرت دردش نمیتونه بخوابه .الان هفته پیش قرمه سبزی درست کردم درحالی ک از ١٠ صبح لوبیارو جدا گذاشتم پخت تا ساعت ٤ظهر.بعدآبشوریختم دور کلللی شستم دوباره با گوشتم گذاشتم پخت تا شب اماده شد وقتی خواست بخوره ام فقط از آبش و گوشتش دادم بهش.

ولی متاسفانع دوروز بعدش شبانه بردیمش بیمارستام انقدر حالش بد شده بود.

اسهال استفراغ گرفت معده اش باد کرد هرچی میخوردبالا میاورد.

٤روزم سرکار نتونست بره .الانم که الانه خوب نشده درده معداش و باده معدش.‌

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم
اخی چرا جدی پیگیری نمیکنید، اینطوری اذیت میشین که

دکتر نمیاد که ینی عصبیم کرده ازبس گفتم بیابریم متخصص گوارش. الان خواهره من ٢ سال دچار التهاب روده شده هرروز اسهال خونی میره روزی چندین باررر

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم

عزیزم اینکارو که میگم بکنید مطمن باشید خوب میشید به مدت 40 شب هر شب قبل خواب یه ق غ خوری بارهنگ رو توی یه لیوان عرق نعنا بریزید و بزارید 5 دقیقه روی شعله و بعدش با عسل شیرین کنید و میل کنید و روز به روز شاهد بهتر شدنتون باشید

منم این مصیبتو دارم درکت میکنم،ارزومه برم مهمونی راحت بشینم همش باد تو شکممه و همه جا همه چی کوفتم میشه،اونقدر بهم فشار میاد نرم دست شویی ابروم رفته،من آبم میخورم باد میکنم از وقتی عروسی کردم اینجور شدم والا ،من مجردی ۲۴ ساعت هم دست شووییمو نگه میداشتم الان همش تو دست شوییم،والا پول دوا و دکترم ندارم ،خیلیم رعایت میکنم ولی رودم مشکل داره دیگه