2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اه من چند روز پیش ت ی تاپیک حرف شد من گفتم مجردم اما با کسی در ارتباط هستم بعد درخواست داد اومد پی گفت در ارتباط هستی یعنی چی بعدش گفتم یعنی دوستیم خواستگاری هم اومده اما خانوادم مخالفن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بعد گفت خوش بحالت من تا ب خودم اومدم دوتا بچه ت بغلم بود مث شما عشق و حال نکردم😐

بعد فرداش پ دادم من ی دوس پیدا کردم خیلی وحشیه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
والا اه من چند روز پیش ت ی تاپیک حرف شد من گفتم مجردم اما با کسی در ارتباط هستم بعد درخواست داد اومد ...

کل تاپیکاشم تو روابط زنو شوهریه

به هرکسی اطلاعات نده غیرتیم نکن🙄😅😅😅

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

دی

من خیلی وقته فهمیدم این کاربر مرده

برا منم درخواست فرستاده بود

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بعد گفتم منظور پسره یا دختر گفت 

پسر دیگه چند ساعت  پیشش بودم همه بدنم کوفتس 

😑

منم گفتم مگه متاهل نیستی گفت ۹۰ درصد متاهل ها دوس پسر دارن😑😑😑

بعدم گفتم ببخشید من مث شما نیستم

بعد گفتم منظور پسره یا دختر گفت  پسر دیگه چند ساعت  پیشش بودم همه بدنم کوفتس  😑 م ...

😲😲خب پس واجب شد ب نی نی یارا بگیم جمش کنن

البته چه فایده با ی کاربری دیگه میاد😏

😂😂😂 لامصب الان نگاه کنی صفحشو زده ۲۰۰۰ دوست 😐😐😂

😂😂😂

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
بعد گفتم منظور پسره یا دختر گفت  پسر دیگه چند ساعت  پیشش بودم همه بدنم کوفتس  😑 م ...

بیچاره دو تا بچه انداختن بغلش عشق و حال نکرده بود که چیشد پس یهو رفت تو عشق و حال 🤣

بیچاره دو تا بچه انداختن بغلش عشق و حال نکرده بود که چیشد پس یهو رفت تو عشق و حال 🤣

خخخخ وایییی مردم مریضن حالا باید س ساعت ت دوستام دنبالش بگردم لغو دوستی کنم😑